Cyberpunk 2077 wordt niet exclusief op Epic Games Store

Cyberpunk 2077 wordt niet exclusief op Epic Games Store

CD Project Red heeft via Twitter bevestigd dat Cyberpunk 2077 niet exclusief naar de Epic Games Store komt.

De laatste paar weken heeft Epic Games het voor elkaar gekregen om een aantal opkomende titels exclusief naar de eigen digitale winkel te brengen. Zo zullen games als Metro Exodus en The Division 2 vanaf de lancering op pc beschikbaar zijn op de Epic Games Store, en dus niet in de Steam-winkel.

Het officiële Twitter-account van Cyberpunk 2077 heeft nu bevestigd dat zij geen deal aan zullen gaan met Epic Games. Het account zei dit als reactie op een fan, die de ontwikkelaar smeekte om het spel niet exclusief te maken op de Epic Games Store.

Ondanks dat de digitale winkel van Epic Games zijn voordelen heeft voor ontwikkelaars, zoals een groter winstaandeel, zijn er veel pc-spelers die zich keren tegen spellen die kiezen voor exclusiviteit in de Epic Games Store. Een reden hiervoor is dat spelers niet gebruik willen maken van nóg een digitale winkel. Ook heeft de Epic Games Store nog geen forum of functie om recensies te plaatsen bij games.

CD Projekt Red is waarschijnlijk op de hoogte van de ontwikkelingen rondom dit onderwerp. Ze bezitten namelijk zelf ook een digitaal distributieplatform, Good Old Games. De kans is dus groot dat Cyberpunk 2077 in ieder geval op GOG.com beschikbaar zal zijn.

Cyberpunk 2077 heeft nog geen lanceringsdatum en zal speelbaar zijn op pc, Xbox One en PlayStation 4

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooi. Ben al die launchers zo zat.

0

Hopelijk net zo drm vrij als W3.

0
test

@Quintex Daar hoef je niet op te hopen. cd projekt red hebben bij een E3 ook mokken met fckdrm neergezet. ze zijn tegen drm, maar als je het beriht goed leeest kom je ook tegen dat ze ook GOG.COM ownen.

0
test

@armilo-theus Volgens mij is anders het merendeel van de games @ gog.com gewoon DRM free.

0

Aanbevolen voor jou