Cyberpunk 2077-trailer bevat verborgen boodschap over uitbreiding

Cyberpunk 2077-trailer bevat verborgen boodschap over uitbreiding

De lanceringstrailer van Cyberpunk 2077 die gisteren verscheen bevat een verborgen boodschap over aankomende uitbreidingen voor de game.

Aan het einde van de trailer is kort een tekstbericht te zien. Na een dankwoord aan de fans, wordt er gepraat over aankomende dlc - een onderwerp waar CD Projekt Red voorheen nauwelijks informatie over heeft gegeven.

"We willen nog geen specifieke details geven, maar we hebben veel geleerd van (The Witcher 3-uitbreidingen) Hearts of Stone en Blood and Wine", zo leest het bericht. "Onze geplande uitbreidingen nemen je dieper mee in de wereld van Cyberpunk 2077 en bevatten uitgebreide, verhaal gedreven content waarin je moeilijke keuzes moet maken tijdens impactvolle situaties die je niet snel vergeet." Meer details over de betaalde uitbreidingen zijn er nog niet.

Naast betaalde dlc wordt er ook informatie gegeven over de gratis dlc. "Begin 2021 gaat eerst het gratis dlc-programma van start. Net zoals in The Witcher 3 kun je een assortiment aan gratis dlc-pakketten verwachten met daarin veel coole dingen die nog meer leven in de deze donkere toekomst injecteren."

Cyberpunk 2077 is vanaf vandaag beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Gamer.nl recenseerde de game en gaf een 8: "Als je eenmaal doorhebt dat Cyberpunk ‘gewoon’ een openwereld-rpg is, zie je dat de ooit mythische belofte van next-gen gamen niets meer en niets minder is dan een heel plezierig buffet van spannende missies met zeer competente spelsystemen. Cyberpunk 2077 biedt niets wat we niet eerder hebben gezien, behalve de fantastische graphics. Keanu Reeves’ personage Johnny Silverhand tilt het hoofdverhaal ver boven de middenmoot uit en de vrijheid om elke missie naar eigen smaak aan te pakken is goed uitgewerkt. Verder is Cyberpunk 2077 ‘gewoon’ een heel erg goede rpg."

 
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ze kunnen beter eerst de bugs fixen en dan DLC releasen. Heb me wel kapot gelachen om sommige streams. Deze compilatie bijvoorbeeld: https://youtu.be/ZZIpsfNglFU

0

De hype trein is nog niet volledig tot stilstand gekomen, dus een logisch moment om nog snel wat DLC er doorheen te loodsen. Maar CDPR heeft wel een goede track record wat DLC's betreft. Die van The Witcher 3 waren uitstekend: goede verhaallijn en aardig wat content. Zou dus zomaar kunnen dat De Cyberpunk 2077 DLC's hun geld waar zijn.

0

Aanbevolen voor jou