Gerucht: Cyberpunk 2077 stond gepland voor lancering in 2019

Gerucht: Cyberpunk 2077 stond gepland voor lancering in 2019

Een lancering van Cyberpunk 2077 in 2019 werd volgens Jason Schreier niet gezien als haalbaar doel voor de ontwikkelaars van het spel. Eerder zei de Kotaku-journalist al dat het spel dit jaar absoluut niet uitkomt.

Kotaku-journalist Jason Schreier zegt op Twitter van drie verschillende bronnen gehoord te hebben dat Cyberpunk 2077 oorspronkelijk stond gepland voor een lancering in 2019. De ontwikkelaars van het spel vonden dit echter geen haalbare releasedatum, waardoor Cyberpunk volgens Schreier nu verwacht kan worden in de eerste helft van 2020.

Eerder zei Schreier al dat Cyberpunk 2077 'absoluut niet dit jaar uitkomt'. In een volgende Tweet vult hij aan dat de kans groot is dat de releasedatum alsnog wordt verplaatst naar 2020, als een lancering in dit jaar wordt aangekondigd door CD Projekt Red. Volgens geruchten wordt de releasedatum van Cyberpunk tijdens de E3 bekendgemaakt, maar op de recente financiële bijeenkomst van CD Projekt Red kon dit niet 'ontkent of bevestigd' worden.

In februari onthulde CD Projekt Red dat Cyberpunk 2077 aanwezig is op E3, dat over een kleine week van start gaat. De ontwikkelaar geeft echter geen eigen presentatie op de beurs en het is dus nog niet bekend wanneer er nieuws over Cyberpunk kan worden verwacht. Bekijk hier ons volledige overzicht van alle E3-persconferenties.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Beter dat ze de tijd nemen en het pas releasen wanneer het in ogen klaar is. Ik denk dat de meeste liever wachten op een goed product dan snel aan de slag gaan met een gedrocht dat gepatched moet blijven worden.

0
test

@HunterSeeker nouja, witcher 3 had bij release ook zo zijn problemen, en dat zal met deze game ook gewoon gebeuren. Het gaat er alleen om hoe snel ze de technische problemen kunnen oplossen (teveel verschillende configuraties op de pc om een probleemloze release te hebben).

0
test

@SuperDre heeft daar geen niks mee te maken de reden dat cyberpunk is uitgesteld is omdat de consoles het spel niet goed kunnen laten lopen, met mooie gfx, de huidige consoles zijn zwaar bejaard. Denk dat cyberepunk alleen op de pc en next-gen consoles komt. [volgend jaar dus]

0

Ik heb ergens gelezen dat de ontwikkeling van de game vrij stroef verliep en dat ex-werknemers van CD aangaven dat er veel mis was. Het werd zelfs vegeleken met Anthem.

0

Aanbevolen voor jou