Cyberpunk 2077 pre-loaden op pc kan vanaf 7 december

Cyberpunk 2077 pre-loaden op pc kan vanaf 7 december

Mensen die een digitale versie van Cyberpunk 2077 hebben gereserveerd, kunnen vanaf 7 december de game pre-loaden.

Wanneer de game via GOG.com is besteld, kan dat op 7 december vanaf 12 uur 's middags Nederlandse tijd. Via Steam en de Epic Games Store kan het vanaf 17:00 uur.

Op Xbox-consoles is het sinds gisteren mogelijk om de game alvast te installeren, en op PlayStation-consoles kan het volgens CD Projekt Red vanaf twee dagen voor de releasedatum op 10 december.

De game kan op pc en Google Stadia op 10 december vanaf 1 uur 's nachts Nederlandse tijd gespeeld worden. Op consoles kan het speelplezier precies om middernacht beginnen.

Cyberpunk 2077 komt op 10 december uit voor pc, Stadia, PlayStation 4 en Xbox One, maar is via backward compatibility ook speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en Series S. In 2021 moet een next-gen update uitkomen.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver haha overal glasvezel? In mei was nog maar 40% aangesloten van de Nederlandse huishoudens. En ik verwacht niet dat er dit jaar veel is bij gekomen. En pre-loaden is wel fijn als je hele dagen werkt. Dan kan je hem fijn downloaden en op releasedag spelen. In de ochtend pre-loaden is lastig voor mij vanwege twee kinderen die naar school moeten. Dus voor genoeg mensen is het boeiend genoeg.

0

@denver Glasvezel is inderdaad nog lang niet overal ;) Heb een tijd ook in t centrum gewoond van een grote stad en daar kwam je met alle moeite vd wereld niet boven de 5mb/s download uit, plus de nodige storingen door de vele signalen overal. Als je dan op release dag een game wilt spelen en vervolgens eerst nog 100+ gb moet downloaden ben je echt een hoop uur kwijt al voor je kan spelen.

0
test

@denver Er ligt glasvezel in de straat maar het is gewoon koper richting mijn huurwoning. 4MB/s als ik geluk heb. Kom maar op met die pre-load

0

@denver nou met mijn internetsnelheid is het preloaden echt een zege. Als ik hem vanavond aanzet hoop ik hem op 11 december te kunnen spelen (uitgaande van een day 1 patch).

0
test

Cool, altijd wel handig als je hem alvast van te voren kan installeren.

0

Aanbevolen voor jou