Cyberpunk 2077-ontwikkelaar werkt aan nieuwe games

Cyberpunk 2077-ontwikkelaar werkt aan nieuwe games

Cyberpunk 2077-ontwikkelaar CD Projekt Red is begonnen aan de vroege ontwikkeling van nieuwe games.

Dat heeft het bedrijf bevestigd bij het bekendmaken van diens kwartaalcijfers. De studio is op dit moment een onbekend aantal nieuwe projecten "aan het verkennen". Het is niet duidelijk wat de nieuwe projecten inhouden. Wel liet het bedrijf weten dat het "geleidelijk" multiplayerelementen aan zowel de Cyberpunk- als The Witcher-franchise wil toevoegen, al is niet uitgesloten dat dit via nieuwe games binnen de reeksen gebeurt.

CD Projekt bevestigde ook dat de PS5- en Xbox Series X en S-versies van Cyberpunk 2077 en The Witcher 3 nog altijd gepland staan voor respectievelijk het eerste en tweede kwartaal van 2022. Deze zouden eigen dit jaar nog verschijnen, maar eerder werd het uitstel al aangekondigd.

De studio is druk bezig met de updates. De next-gen update van Cyberpunk 2077 moet gratis worden voor eigenaren van de PS4- en Xbox One-versies van de game. Dat geldt ook voor de next-gen update van The Witcher 3, al wordt die game ook opnieuw uitgebracht voor next-gen consoles met alle dlc.

CD Projekt werkt ook nog altijd aan de eerste grote uitbreiding voor Cyberpunk. Over die betaalde uitbreiding is echter nog niets bekend. Ook is niet duidelijk wanneer die precies moet verschijnen. De studio liet tot slot ook weten dat het te vroeg is om Cyberpunk 2077 naar Xbox Game Pass te brengen.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

De next-gen update van Cyberpunk 2077 moet gratis worden voor eigenaren van de PS4- en Xbox One-versies. Zou dat niet PS5 en Xbox Series versies moeten zijn?

0
test

@Ziminar Nee, als je de PS4- of Xbox One-versie van de game hebt, kun je de next-gen update gratis downloaden. Zover ik heb begrepen dan, corrigeer mij vooral als ik fout zit, iemand!

0
test

@MichelMusters Dat klopt helemaal zo hadden ze dat al hele tijd terug bekend gemaakt.

0
test

@MichelMusters Dat klopt zo hoor, ik kan met m'n PS4-versie van de game straks de current-gen versie gratis op m'n PS5 spelen. Jammer dat ik 'm al uit heb, de dlc dan maar! :)

0
test

@Ziminar De next-gen update moet gratis worden voor PS5 en Series X eigenaren met een PS4 en One versies. Dat was een betere verwoording geweest.

0
test

@CroniC Het was in principe correct beschreven, maar heb er nu voor de duidelijkheid 'van de game' achter gezet ;)

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou