Cyberpunk 2077-map kleiner dan die van The Witcher 3

Cyberpunk 2077-map kleiner dan die van The Witcher 3

Richard Borzymowski, producent van CD Projekt Red, heeft tijdens Gamescom aangegeven dat de map van Cyberpunk 2077 kleiner wordt dan de map van The Witcher 3.

Het langverwachte spel van CD Projekt Red speelt zich af in één stad, Night City, wat verklaart waarom de speelregio kleiner is dan het vorige spel van de Poolse ontwikkelaar. In The Witcher 3 komt de speler namelijk in verschillende regio's en steden uit de wereld van Geralt of Rivia.

Borzymowski voegt hier echter wel aan toe dat de dichtheid van Night City een stuk groter is. Deze verhoogde dichtheid zorgt ervoor dat spelers vrijwel niks van de 'kleinere' map merken. De dichtheid van Night City compenseert voor het aantal vierkante kilometers dat het mist.

Cyberpunk 2077

"Eigenlijk moet je de map van The Witcher 3 voor je zien, alleen dan zonder de wildernis tussen de speelbare content", verklaart Borzymowski. Even later beschrijft de producent Night City als de protagonist van Cyberpunk 2077, omdat de stad barst van het leven. Elke meter moet nuttig gebruikt worden in Night City en qua content moet de stad net zoveel als het continent van The Witcher 3 opleveren.

Cyberpunk 2077 lanceert op 16 april 2020 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Prima. Kwaliteit boven kwantiteit. Bovendien is de map veel ‘verticaler’ ook dan met de The Witcher dus ik twijfel er niet aan dat het nog steeds enorm zal zijn.

0
test

@Sander999 ja dat dus, en ik denk dat we de vliegauto's (hoe je ze ook mag noemen) ook kunnen gebruiken. Die komen ook voor in de trailers, meestal stop je dingen in de trailer die ook een functie in de game hebben.

0

@Sander999 Dan worden de paard ritjes vervangen door liftscenes, hopelijk zonder de zoutloze liftmuziek ;) Ik vind het bijna zo logisch dat ik er niet eens over zou denken om het uit te leggen. Netjes dat ze die moeite wel nemen.

0
test

Prima, groter is niet altijd beter. Je ziet al vrij vaak dat een publisher opschept over hoe groot hun map wel niet is (kijk dan vooral naar Ubisoft en Assassin's Creed) maar als daar niet genoeg content in zit maakt die grootte helemaal niet uit. Sterker nog, het kan juist tegen de game werken omdat je dan de hele tijd van A naar B aan het reizen bent om je volgende activiteit te beginnen of te hervatten. Als kleinere maps met een hogere dichtheid een trend worden zou ik daar heel blij mee zijn.

0

@poklaan Open deurtje... FO76...

0

Aanbevolen voor jou