CD Projekt houdt geen Cyberpunk 2077-content achter voor dlc

CD Projekt houdt geen Cyberpunk 2077-content achter voor dlc

Cyberpunk 2077 ontvangt uitbreidingen, zoveel is duidelijk. Maar CD Projekt Red houdt geen content achter uit de hoofdgame om voor de dlc te gebruiken.

CD Projekt Red UI-coördinator Alvin Liu meldt in een interview met Prima Games: "We praten over toekomstige uitbreidingen. We willen zorgen dat alles in de game compleet is, maar wel willen ook open werelden bouwen. Ik weet wel dat toen ik The Witcher 3 speelde en alles had uitgespeeld, ik nog steeds wilde weten wat iedereen aan het doen was in de game. Ik denk dat we daar voor Cyberpunk 2077 ook kansen voor krijgen."

Liu benadrukt: "We houden geen content achter (in het hoofdspel). We houden geen verhaal achter om te proberen het in gedeeltes te verkopen. Je krijgt een volledige game, die de volle prijs waard is."

The Witcher 3: Wild Hunt kreeg twee betaalde uitbreidingen: Hearts of Stone en Blood and Wine. Beide uitbreidingen waren van aanzienlijke grootte. Cyberpunk 2077 verschijnt op 16 april 2020 op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goeie zaak, gewoon de full monty in één keer. DLC die bestaat uit één of twee uitbreidingen vind ik ook niet zo'n probleem, we zijn dat immers gewend, maar versplinterd in vijf of zes kleine stukjes is hoogst irritant. Mass Effect had daar vroeger een handje van, evenals een Fallout. Dan komt de laatste portie meer dan een jaar later uit ofzo en is de interesse in het spel al flink verwaterd. Althans bij mij dan. Het moet ook wat voorstellen in grootte/lengte, zoals bij Zelda BotW of Fallout 4 bijvoorbeeld, niet één lullige missie van krap een half uurtje bij Deus Ex MD of een Assasins Creed vroeger. The Witcher sprak me nooit zo aan, te cliché fantasy met magie en spells enzo, daarom ook Skyrim nooit gedaan. Cyberpunk ligt wél precies in mijn straatje en mijn verwachtingen zijn torenhoog. Eerste game ooit die ik driekwart jaar van tevoren heb gepreordered. Nutteloos maar toch..:)

0
test

@clandestine666 Daarbij (ik ben er zelf nog steeds niet aan begonnen) is de blood & wine dlc van The witcher 3 ook best groot. Het is niet te vergelijken met veel dlc wat we van de laatste jaren gewend zijn.

0
test

@xtclunatic Lees ik net op een andere grote Nederlandse site dat er doodleuk "grootse" post-launch dlc plannen zijn. Schiet mij maar lek.

0
test

EA kijk je mee!?

0
test

@The soy sauce Haha, nee joh, die zitten zich volop te verkneukelen over hun eufemisme voor de lootboxen: "surprise mechanics" ofwel "surprise eieren". https://gamer.nl/artikelen/nieuws/ea-lootboxen-zijn-ethisch-verantwoord-en-leuk/

0

Aanbevolen voor jou