Cyberpunk 2077 krijgt prequel in de vorm van nieuwe tabletop rpg

Cyberpunk 2077 krijgt prequel in de vorm van nieuwe tabletop rpg

Er wordt gewerkt aan een nieuwe tabletop rpg die als prequel dient voor Cyberpunk 2077.

De aankomende game is immers gebaseerd op een tabletop rpg genaamd Cyberpunk 2020, en de nieuwe versie van dit populaire spel moet een brug slaan tussen het originele spel en aankomende game.

Het nieuwe spel heet Cyberpunk Red. Er komt tevens een starterset genaamd Cyberpunk Red Jumpstart Kit, dat debuteert op Gen Con 2019 op 1 augustus en is vanaf dat moment te koop. Vervolgens komt de volledige versie van het spel later dit jaar uit.

De starterset laat nieuwe spelers samen met hun vrienden een volledig Cyberpunk-avontuur beleven. Daarbij wordt een regelboek en lore-boek geleverd, alsmede dobbelsteden, maps en een set personages.

Cyberpunk werd oorspronkelijk ontwikkeld door Mike Pondsmith en kwam in 1988 uit als Cyberpunk 2013. In de loop der jaren veranderde de naam van de tabletop rpg naar Cyberpunk 2020 en nu dus Cyberpunk Red. De game die hierop wordt gebaseerd, Cyberpunk 2077, wordt ontwikkeld door CD Projekt Red en komt op 16 april 2020 uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Cyberpunk Red
Cyberpunk Red
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk, maar nog leuker als jullie meer van dit soort dingen zouden posten. Er zijn meerdere games waar board.....uuh..games van zijn. Leuke zomer special misschien? Tabletop games van je favo games om lekker buiten in de tuin te doen.

0

Aanbevolen voor jou