'Cyberpunk 2077 krijgt New Game Plus-modus'

'Cyberpunk 2077 krijgt New Game Plus-modus'

Een Pools magazine zou claimen dat Cyberpunk 2077 een New Game Plus-modus krijgt.

Dat houdt in dat gamers na het uitspelen van de game opnieuw kunnen beginnen, maar dan met het doorontwikkelde personage waarmee ze daarvoor hebben gespeeld.

De informatie komt uit het Poolse gamemagazine PSX Extreme. Reddit-bezoeker Arise92 claimt het tijdschrift in het bezit te hebben en vertaalt informatie uit het artikel. Het is waarschijnlijk dat de info correct is, want eerder liet lead quest designer Paweł Sasko al weten dat spelers hun statistieken niet "in één 'run' kunnen 'maxen'".

De post op Reddit vertelt ook meer over het appartement dat spelers in de game hebben. Hier kan men wapens en items opslaan en het internet en e-mail checken. Het appartement zou niet naar de smaak van spelers aangepast kunnen worden, omdat CD Projekt Red een duistere uitstraling van de spelwereld wil bewerkstelligen.

Tot slot blijkt uit de Reddit-post ook dat zijmissies succesvol doen 'Street Cred' oplevert, waarmee serieuzere en gevaarlijkere missies beschikbaar komen. Cyberpunk 2077 komt op 16 april 2020 uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Stop aub met deze overhype damn. Zoveel "nieuws" over dit spel, dat het haast alleen nog maar zwaar tegen kan vallen. Hou je aub bij releases wat dichter bij de deur, ipv deze keer op keer uitgestelde meuk. Ja vond het hardstikke tof....hoe meer ik lees, hoe minder interesse er is. Marja personal opinion🤷‍♂️

0

Hype? Dit is daadwerkelijk een nuttig bericht, een new game + modus is voor mij een van de vele kenmerken van een game waar ik (veel) waarde aan hecht. Zeer nuttig om te weten voordat ik de beslissing moet nemen tegen welke prijs ik het spel zou willen aanschaffen.

0

@gimbal2 ik vind new game + eigenlijk een standaard bij dit soort games :p en het lijkt gelukkig ook de standaard te worden!

0
test

Grafisch is de game heel mooi. Leuk jasje om de gameplay die eigenlijk gewoon ouderwets oogt. Denk niet dat ik me er lang mee kan vermaken eerlijk gezegd. Dus ik twijfel nog heel erg. The last of us is qua verhaal en acteerwerk wat boeiender. Daar gaat het uiteindelijk om natuurlijk.

0
test

@XtraLinkUK Correctie; Jij VINDT The Last of Us qua verhaal en acteerwerk wat boeiender. Knap trouwens dat je die conclusie al kan trekken aan de hand van een paar screenshots, wat nieuwsberichten en een gameplay trailer, maar goed.

0

Is ook niet zo moeilijk hé bij een game die letterlijk een stuk of 100x zo klein is en zo gescrypt is als de pest?

0

Aanbevolen voor jou