Cyberpunk 2077 krijgt muziekvideo met Run the Jewels

Cyberpunk 2077 krijgt muziekvideo met Run the Jewels

Er wordt gewerkt aan een muziekvideo rondom Cyberpunk 2077 in samenwerking met muziekformatie Run the Jewels.

Dat laat Adult Swim op Twitter weten. De muziekvideo gaat tijdens het Adult Swim Festival in première, dat op 13 en 14 november op YouTube wordt gehouden. Naast de clip moeten er nog zo'n twintig andere optredens en muziekvideo's worden uitgezonden.

Meer informatie over de muziekvideo is er nog niet, maar het was al eerder bekend dat hiphopformatie Run the Jewels in de soundtrack van Cyberpunk 2077 zou zitten. Ook punkband Refused heeft een grote rol in de game, omdat het diverse nummers als de in-game band Samurai heeft gemaakt. Artieste Grimes komt zelfs als personage Lizzy Wizzy voor in de game.

Cyberpunk 2077 moet op 19 november verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Het spel is dan via backward compatibility ook speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Een next-gen update moet op een later moment uitkomen, net zoals een Google Stadia-versie.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Run the Jewels? Ja doei; we willen Refused!!

0
test

@kleinekoosjer Om in de woorden van een wijs man daarop in te haken: "Just about McFucking had it, our shit's just magic". Nee, maar oprecht: Refused heeft praktisch al een heel album vrijgegeven onder de SAMURAI-noemer. Ondertussen ligt deze Run The Jewels-track al een jaar lang in de vriezer. Ben heel benieuwd hoe dit aan gaat sluiten op de game; El-P's productiewerk heeft altijd al iets über-industrieels gehad qua klank.

0

Aanbevolen voor jou