Cyberpunk 2077 krijgt mogelijk een Photo Mode | Gamer.nl

Cyberpunk 2077 krijgt mogelijk een Photo Mode | Gamer.nl

CD Projekt Red heeft aangegeven een foto-modus te willen implementeren in de game Cyberpunk 2077. Dit kwam naar voren uit een reactie die een Twitter-gebruiker plaatste over de wens om een foto-modus in de game te willen zien.

Het toevoegen van een Photo Mode geeft spelers veel mogelijkheden om in de open wereld van Cyberpunk 2077 mooie in-game foto's te maken. Echter is met het antwoord van de ontwikkelaar op Twitter het nog niet zeker of de modus ook daadwerkelijk in de game verwerkt gaat worden. Momenteel worden er nog vele veranderingen aangebracht en bestaat dus de kans dat de modus uiteindelijk toch weggelaten gaat worden.

Het implementeren van de foto-modus kan intere ante beelden opleveren vanuit het first-person-perspectief. Eerder kreeg CD Projekt Red namelijk nog kritiek op de keuze om de game in een first-person-perspectief te laten spelen. De ontwikkelaar maakte duidelijk dat het vastberaden was in zijn keuze en dit niet gaat veranderen. Toch lijkt de ontwikkelaar van Cyberpunk 2077 te werken aan features voor de kleine groep spelers die door verschillende redenen niet in first-person kunnen spelen.

Eerder werd door CD Projekt Red een gameplay-demo van Cyberpunk 2077 gedeeld van een kleine 50 minuten die verschillende aspecten van de game toonden. Zo werd er een deel laten zien van de open wereld, baasgevechten en aanpa ingsmogelijkheden van het personage.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou