Cyberpunk 2077 krijgt een hardcore-modus

Cyberpunk 2077 krijgt een hardcore-modus

Cyberpunk 2077 moet een plezierige speelervaring bieden voor verschillende soorten spelers. Zo bevat het spel een hardcore-modus, waarin de user interface wordt uitgeschakeld.

Alvin Liu, UI-coördinator bij CD Projekt Red, vertelt in een interview met Wccftech dat Cyberpunk 2077 kan worden gespeeld in meerdere moeilijkheidsgraden, waaronder een hardcore-modus. Het leukste aan deze modus is volgens Liu dat de user interface wordt uitgeschakeld, om een nog grotere uitdaging te bieden.

Liu legt uit dat het belangrijk was voor CD Projekt Red om een plezierige speelervaring te creëren voor verschillende soorten spelers. Zo vertelt hij dat Cyberpunk 2077 verschillende instellingen en hulpmiddelen bevat om ook minder ervaren spelers, die alleen spelen voor het verhaal, te ondersteunen. "Als je niet zo goed bent in schieten, kan je altijd de smart-wapens gebruiken. Deze zijn meestal iets minder sterk, maar helpen je met richten", aldus Liu.

Ook de rol van Keanu Reeves in Cyberpunk 2077 wordt besproken in het interview. Liu vertelt dat CD Projekt Red niet zomaar een beroemdheid wilde gebruiken en dat Reeves een goede match is voor het genre van het spel. Eerder dit jaar ging het gerucht rond dat ook Lady Gaga een eigen personage krijgt in Cyberpunk 2077, maar Liu bevestigt dat de artiest geen rol heeft in het spel. "Lady Gaga is behoorlijk cyberpunk, dus ze zou goed passen in onze game. Maar nee, dit is niet het geval", aldus Liu.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hardcore mode it is, heb the witcher 3 ook helemaal gespeeld zonder de hud aan, was soms super kut ma de uitdaging waard.

0

Aanbevolen voor jou