Nieuws
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 krijgt een hardcore-modus

En Lady Gaga speelt geen rol in het spel

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Cyberpunk 2077 moet een plezierige speelervaring bieden voor verschillende soorten spelers. Zo bevat het spel een hardcore-modus, waarin de user interface wordt uitgeschakeld.

Alvin Liu, UI-coördinator bij CD Projekt Red, vertelt in een interview met Wccftech dat Cyberpunk 2077 kan worden gespeeld in meerdere moeilijkheidsgraden, waaronder een hardcore-modus. Het leukste aan deze modus is volgens Liu dat de user interface wordt uitgeschakeld, om een nog grotere uitdaging te bieden.

Liu legt uit dat het belangrijk was voor CD Projekt Red om een plezierige speelervaring te creëren voor verschillende soorten spelers. Zo vertelt hij dat Cyberpunk 2077 verschillende instellingen en hulpmiddelen bevat om ook minder ervaren spelers, die alleen spelen voor het verhaal, te ondersteunen. "Als je niet zo goed bent in schieten, kan je altijd de smart-wapens gebruiken. Deze zijn meestal iets minder sterk, maar helpen je met richten", aldus Liu.

Ook de rol van Keanu Reeves in Cyberpunk 2077 wordt besproken in het interview. Liu vertelt dat CD Projekt Red niet zomaar een beroemdheid wilde gebruiken en dat Reeves een goede match is voor het genre van het spel. Eerder dit jaar ging het gerucht rond dat ook Lady Gaga een eigen personage krijgt in Cyberpunk 2077, maar Liu bevestigt dat de artiest geen rol heeft in het spel. "Lady Gaga is behoorlijk cyberpunk, dus ze zou goed passen in onze game. Maar nee, dit is niet het geval", aldus Liu.

Dit artikel delen:

Lees meer

Beurswaarde EA daalt met 704 miljoen euro na verlies Juventus-rechten Vr Vrijdag: Verken het echte heelal virtueel
1

Reacties op: Cyberpunk 2077 krijgt een hardcore-modus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • rpenning

    • 19 juli 2019 13:08
    Hardcore mode it is, heb the witcher 3 ook helemaal gespeeld zonder de hud aan, was soms super kut ma de uitdaging waard.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.