Cyberpunk 2077 krijgt geen mod-ondersteuning op lancering

Cyberpunk 2077 krijgt geen mod-ondersteuning op lancering

CD Projekt Red zegt momenteel geen plannen te hebben om het maken van mods te ondersteunen in Cyberpunk 2077. Het wordt echter niet uitgesloten dat deze functionaliteit in de toekomst nog wordt toegevoegd.

Het officiële Twitter-account van Cyberpunk 2077 heeft in een antwoord op de vraag van een fan bevestigd dat er op het moment geen plannen zijn om mod-ondersteuning toe te voegen aan het spel. Wel wordt er gezegd dat, wanneer er nieuws te vermelden is over het ondersteunen van mods, dit bekendgemaakt wordt.

Na de uitspraak van het Twitter-account van Cyberpunk 2077, uitte een aantal fans hun teleurstelling op het forum van CD Projekt Red. Marcin Momot, de wereldwijde community lead bij CD Projekt Red, reageerde op de berichten en verzekert dat de ontwikkelaar graag de modding-community wil ondersteunen in de toekomst. De prioriteit van CD Projekt Red ligt momenteel echter bij het lanceren van Cyberpunk 2077 en voorlopig hoeven fans dus niet te hopen op de mogelijkheid om mods te kunnen maken voor het spel.

Het bericht van Momot bevestigt dat het niet uitgesloten is dat mod-ondersteuning voor Cyberpunk 2077 in de toekomst nog wordt toegevoegd. De situatie is vergelijkbaar met The Witcher 3, dat op lancering ook geen ondersteuning voor mods bevatte. Deze ondersteuning werd later alsnog toegevoegd, na aandringen van fans. Met de officiële Mod Kit is het mogelijk om scripts en textures van het spel aan te passen en kunnen nieuwe modellen worden toegevoegd.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooi. Ik wil de game toch eerst uitgebreid "gewoon" spelen. Mods mag best wat later.

0

Aanbevolen voor jou