Cyberpunk 2077 krijgt evenveel dlc als The Witcher 3

Cyberpunk 2077 krijgt evenveel dlc als The Witcher 3

Cyberpunk 2077, de nieuwe game van CD Projekt Red, gaat ongeveer evenveel dlc krijgen als The Witcher 3. Dat maakte de ontwikkelaar bekend tijdens een vergaderingen met investeerders.

In een recente Q&A met investeerders gaf directeur Adam Kiciński aan dat Cyberpunk 2077 minstens net zoveel dlc gaat krijgen als The Witcher 3: Wild Hunt. De populaire rpg kreeg twee grote dlc pakketten met wat andere kleinere dlc en add-ons. Eerder in de vergadering gaf hij aan dat hij er vertrouwen in heeft dat Cyberpunk 2077 geen vertraging gaat oplopen.

Michal Nowakowski, senior vice president van zakelijke ontwikkeling, kwam in de vergadering ook aan het woord. Hier had hij het onder andere over de next gen-versies van de game. In februarimaakte Projekt Red bekend dat spelers met een Xbox One-versie van de game gratis hun game kunnen upgraden naar de Xbox Series X.

Over de PlayStation 5 had Nowakowski het volgende te zeggen: "Er komt geen officiële aankondiging van PlayStation, dus we kunnen nog niets bevestigen of ontkennen", voegde hij eraan toe. "Het is PlayStation dat eerst deze problemen moet aanpakken en dan willen we graag een opmerking maken, maar we willen niet te voorbarig zijn."

Cyberpunk 2077 komt 17 september uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

In de titel staat evenveel, terwijl het artikel minstens aangeeft. Foutje? Edit: zie dat het is aangepast. Mooi!

0
test

En in de inleiding: ongeveer. Wat is het🧐

0

Aanbevolen voor jou