Cyberpunk 2077: Switch-versie en microtransacties besproken

Cyberpunk 2077: Switch-versie en microtransacties besproken

In een uitgebreidhref="https://www.gamespot.com/articles/cyberpunk-2077-dev-talks-multiplayer-microtransact/1100-6470514/" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank"> interview met Gamespot</a> laat John Maimas van CD Projekt Red weten dat het waarschijnlijk niet mogelijk is om Cyberpunk 2077 op de Switch te krijgen.

“Wie had gedacht dat een game zoals The Witcher 3 mogelijk zou zijn op de Switch? Dus wie weet. We gaat het zien of we ervoor kiezen om Cyberpunk 2077 naar de Switch te brengen, als het mogelijk is. Maar waarschijnlijk niet,” aldus Maimas.

Verder antwoordt Maimas kort en bondig op de vraag of er multiplayer-ondersteuning gaat zijn bij de lancering van de game: “nee.” Er was eerder al bevestigd dat er een multiplayer-functie zou komen, maar niet tijdens de lancering.

Microtransacties kwamen ook ter sprake in het interview. Onder gamers is dit een gevoelig onderwerp en dat schijnt CD Projekt Red goed te weten. Maimas zegt dat het een slecht idee is om microtransacties toe te voegen nadat je een game uitbrengt maar geeft toe dat het zeer winstgevend lijkt.

“Het is waarschijnlijk een moeilijke keuze voor degene die het bedrijf leidt om te bepalen wat we wel of niet moeten doen. Maar als iedereen er een hekel aan heeft, waarom zouden wij iets zoals dat doen en de welwillendheid van onze klanten verliezen?” Het is dus geen ja of nee op de vraag of er microtransacties komen in de game, maar Maimas is zich er duidelijk van bewust dat ze er geen vrienden mee maken als ze ervoor besluiten om het wel te doen.

Lees hier meer over wat wij tot nu toe weten over Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 komt op 16 april 2020 uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Niks mis met in game aankopen zolang je maar weet wat je koopt, ik heb ook eens een DLC pakket gekocht in Assassin`s Creed Origins en Odessey omdat ik de outfit en paard vet vond.

0
test

@DarkraverX Zo denk ik er ook over. In racegames heb ik vaker extra auto's of tracks gekocht. Het hoeft niet maar ik vind het wel leuk!

0
test

@DarkraverX Ja, zo denk ik er ook over. Zolang het mijn gameplay niet hindert als ik niks koop vind ik het helemaal prima. In bepaalde games kan je namelijk bijna niet verder zonder nieuwe dingen aan te schaffen en dat vind ik wel hinderlijk. Maar als ik ook lekker kan door gamen zonder dit te doen valt het mij niet lastig :)

0
test

@dagmardg & @Aerofox81 Mee eens zolang het de game niet hindert en dat je weet wat je koopt is er niks mis mee en moet iedereen dat voor zichzelf weten. Als je een ingame pakket verplicht moet kopen om verder te komen dan vind ook ik dat hinderlijk.

0
test

Bij een vergelijkbare game als deus ex kun je ingame dingen kopen zoals virtueel geld, extra wapens en dlc. Dat is toch prima, de makers mogen van mij dat best doen omdat ze ook ontiegelijk veel geld in zo'n spel steken. Ik zou het niet snel kopen omdat ik de main game meestal al genoeg vind en ik niet wil cheaten met dikke guns of extra geld. Als mensen dat wel willen doen en bijvoorbeeld een leuk kostuum willen kopen.. prima. Bij een game als Mortal Kombat 11 haak ik af omdat gewoon nergens over gaat. Ik wacht dan gewoon liever een jaar totdat ik alles wat ik wil hebben in een complete versie kan kopen. Als de game dan niet meer relevant genoeg is door de tijd die verstreken js dan weet ik ook dat het een crap game is.

0

Aanbevolen voor jou