Cyberpunk 2077 komt op 16 april 2020 uit

Cyberpunk 2077 komt op 16 april 2020 uit

CD Projekt Red kondigde tijdens Microsoft’s E3-persconferentie en releasedatum voor Cyberpunk 2077 aan: het spel komt op 16 april 2020 naar Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Tijdens Microsoft’s E3-persconferentie werden nieuwe beelden van Cyberpunk 2077 getoond. Acteur Keanu Reeves heeft een rol in de game en kwam op het podium van Microsoft's persconferentie om over het spel te praten.

Cyberpunk 2077 is de nieuwe game van CD Projekt Red, de ontwikkelaar van de The Witcher-games. Het spel biedt een open cyberpunkwereld waarin spelers in first person doorheen kunnen lopen.

Watch on YouTube
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

No shit, gewoon een releasedatum. En gewoon voor deze generatie. Van de week een Ps4 Pro gehaald, en deze game ga ik sowieso vanuit m'n PSVR headset spelen. Draagt zoveel meer bij aan de beleving. Nu gelijk maar ff preorderen, mezelf daarna invriezen en dan is het zo 16 april..:)

0

@clandestine666 misschien heb ik het gemist maar sinds wanneer ondersteunt cyberpunk psvr?

0
test

@Ayho Hehe nee, dat zou helemaal ultiem zijn, ik bedoel in cinematic mode. Tegenwoordig speel ik het gros van de "platte" Playstation-games op die manier. Een 163" scherm voor je bakkes. Echt ontzettend tof. ;)

0
test

Ik zal hier wel in de minderheid zijn, maar ben zeker geen fan van de trend dat het uiterlijk van een acteur steeds vaker 1-op-1 word overgenomen. Natuurlijke fucking vet dat Keanu Reeves in de game zit, maar als je hem straks in de game ziet zit er toch altijd een stemmetje achter in je hoofd die fluistert "hé, dat is Keanu Reeves".

0
test

Gaaf toch? Ik ben zelf grote fan van de acteur, dus juist cool! :)

0
test

@NrFive Snap ik, maar ik heb zelf dan altijd problemen om de acteur en het personage te onderscheiden.

0

Aanbevolen voor jou