Cyberpunk 2077 is nu Steam Deck Verified

Cyberpunk 2077 is nu Steam Deck Verified

Cyberpunk 2077 is vanaf nu 'Steam Deck Verified'.

Dat heeft CD Projekt Red aangekondigd. Steam Deck Verified houdt in dat de game zo goed als perfect moet draaien op de Valve-handheld en dat de besturing op het apparaat ook in orde is. De game kon voorheen al op Steam Deck gespeeld worden, maar de 'Verified'-vermelding is een soort kwaliteitsgarantie bestemd voor games die geoptimaliseerd zijn voor de handheld.

Er was veel ophef rondom Cyberpunk 2077 toen het in 2020 uitkwam. De game draaide alles behalve stabiel en werd zelfs uit bepaalde digitale winkels geweerd. De afgelopen jaren heeft CD Projekt Red echter veel updates voor het spel uitgebracht, waardoor het spel veel beter draait.

Eind vorig jaar liet het bedrijf weten dat er in de loop van dit jaar een Game of the Year-editie van Cyberpunk 2077 verschijnt. Voor die tijd moet echter nog uitbreiding Phantom Liberty uitkomen, waarin onder andere Keanu Reeves terugkeert en Idris Elba een rol krijgt.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben echt wel onder de indruk van de Steam deck. Heb een paar weken geleden 1 gehaald en is echt wel de standaard voor mij nu. Soms heb ik maar een half uurtje om even te gamen en ik heb dan geen zin om mijn laptop klaar te zetten, alles opstarten en daarna alles weer op te ruimen, dus ging ik dan meestal maar wat anders doen. De switch heeft voor mij een bepaald gemak geintroduceerd die ik altijd een beetje had gemist met pc gamen. Even dat ding pakken, lekker op de bank zitten, verdergaan met waar je laatst was gestopt en je hebt hem ook zo weer aan de kant voor de volgende keer. Heel erg blij mee so far.

0
test

@alex201 Ik blijf het scherm gewoon te klein vinden, net zoals ik dat van een laptop ook vindt.

0

Aanbevolen voor jou