Cyberpunk 2077 heeft nieuwe regisseur

Cyberpunk 2077 heeft nieuwe regisseur

Cyberpunk 2077 heeft een nieuwe regisseur. Gabriel Amatangelo neemt het stokje over van Adam Badowski, zo meldt onder anderehref="https://www.gamesindustry.biz/articles/2021-05-27-cd-projekt-appoints-new-game-director-for-cyberpunk" rel="noopener noreferrer" target="_blank"> Games Industry</a>.

Amatangelo krijgt de leiding over aankomende content van de game, waaronder gratis dlc en de twee geplande uitbreidingen. De regisseur was eerder design director van Dragon Age Inquisition-dlc en uitbreidingen van Star Wars: The Old Republic.

Voormalig regisseur Adam Badowski gaat een andere functie bekleden binnen ontwikkelaar CD Projekt Red, namelijk de nieuwe strategie waarbij Cyberpunk- en Witcher-games zich afwisselen in goede banen leiden.

Tot slot laat quest director Mateusz Tomaszkiewicz weten dat hij CD Projekt Red na twaalf jaar verlaat.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze game gaat echt zo vet worden!! Ben benieuwd wanneer die uitkomt..

0
test

@kleinekoosjer ja echt he! Wist je dat er al een demo beschikbaar was die je al kan spelen? je betaald er alleen wel de volle prijs voor

0

@kleinekoosjer je hebt geluk. De early access versie is al uit. En vrij om te spelen. Zelf heb ik de mass effect trilogy gekocht en ben eerder geneigd om deze serie eerst te spelen. Zodat cyberpunk nog wat bijgeschaafd kan worden. Eerst ook maar eens een 4k gaming pc kopen voor ik cyberpunk aanraak. Maar ja die 3000 gpu’s zijn zeldzamer dan Mark Ruttes ruggengraat.

0
test

@rohirrimdwarf Zeldzaam zijn ze niet, je betaald er enkel €3000 euro voor. Kan je beter een pre-build me kopen waar deze al inzit. Dan krijg je de rest van de computer er bijna gratis bij :P

0
test

Wat doet een game regisseur?

0

@Frezzle regisseren

0
test

@Frezzle Ik denk dat hij of zij de storytelling van een game regisseert, net zoals bij animatiefilms. Denk daarbij aan de cutscènes, scripted events en de dialogen in het algemeen.

0

Aanbevolen voor jou