Nieuws
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 heeft drie verschillende startlocaties

Met eigen oorsprongsverhaal

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Cyberpunk 2077 heeft drie verschillende startlocaties, gebaseerd op het gekozen oorsprongsverhaal van de speler.

Pawel Sasko, de leidend missieontwerper van Cyberpunk 2077, vertelt in een e-mail aan VG247 dat spelers in Cyberpunk 2077 kunnen kiezen tussen drie oorsprongsverhalen voor hun personage, genaamd Lifepaths. "Elke Lifepath heeft zijn eigen startlocatie en achtergrondverhaal, welke sterk zijn verbonden met het oorsprongsverhaal", aldus Sasko. Meer details kan hij nog niet onthullen.

De drie Lifepaths in Cyberpunk 2077 heten Nomad, Corpo en Street Kid. De twee laatstgenoemden beginnen hun avontuur waarschijnlijk in Night City, maar uit de naam van het Nomad-verhaal kan worden opgemaakt dat deze mogelijk buiten de stad begint. Verder hebben spelers die kiezen voor het achtergrondverhaal van de Corpo wellicht een verleden met een van de grote corporaties in Cyberpunk 2077, terwijl de Street Kid klinkt als iemand die al van kinds af aan zwerft door de straten van Night City.

Eerder werd al getoond dat spelers veel vrijheid hebben en keuzes kunnen maken bij het creëren van hun Cyberpunk 2077-personage. Zo moet een jeugdheld, een belangrijke levensgebeurtenis en een reden om naar Night City te komen worden gekozen aan het begin van spel. Ook werd vorige maand bekendgemaakt dat CD projekt Red het mogelijk wil maken om te kunnen kiezen tussen zowel mannelijke als vrouwelijke fysieke eigenschappen, ongeacht het gender van het personage.

Vorige maand werd tijdens de E3-persconferentie van Microsoft aangekondigd dat Cyberpunk 2077 op 16 april 2020 wordt uitgebracht. Een uitgebreide demo met gameplay-beelden van het spel wordt getoond in augustus, tijdens PAX West.

Dit artikel delen:

Lees meer

Tien jaar Indigo: nog altijd creativiteit boven alles Telltale's The Walking Dead krijgt fysieke verzameling
1

Reacties op: Cyberpunk 2077 heeft drie verschillende startlocaties

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  oropher

  • 2 juli 2019 18:41
  oh, dus je kan ook een man met borsten kiezen.
  Is het dan niet gewoon gelijk game over? XD

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.