Cyberpunk 2077 heeft drie verschillende startlocaties

Cyberpunk 2077 heeft drie verschillende startlocaties

Cyberpunk 2077 heeft drie verschillende startlocaties, gebaseerd op het gekozen oorsprongsverhaal van de speler.

Pawel Sasko, de leidend missieontwerper van Cyberpunk 2077, vertelt in een e-mail aan VG247 dat spelers in Cyberpunk 2077 kunnen kiezen tussen drie oorsprongsverhalen voor hun personage, genaamd Lifepaths. "Elke Lifepath heeft zijn eigen startlocatie en achtergrondverhaal, welke sterk zijn verbonden met het oorsprongsverhaal", aldus Sasko. Meer details kan hij nog niet onthullen.

De drie Lifepaths in Cyberpunk 2077 heten Nomad, Corpo en Street Kid. De twee laatstgenoemden beginnen hun avontuur waarschijnlijk in Night City, maar uit de naam van het Nomad-verhaal kan worden opgemaakt dat deze mogelijk buiten de stad begint. Verder hebben spelers die kiezen voor het achtergrondverhaal van de Corpo wellicht een verleden met een van de grote corporaties in Cyberpunk 2077, terwijl de Street Kid klinkt als iemand die al van kinds af aan zwerft door de straten van Night City.

Eerder werd al getoond dat spelers veel vrijheid hebben en keuzes kunnen maken bij het creëren van hun Cyberpunk 2077-personage. Zo moet een jeugdheld, een belangrijke levensgebeurtenis en een reden om naar Night City te komen worden gekozen aan het begin van spel. Ook werd vorige maand bekendgemaakt dat CD projekt Red het mogelijk wil maken om te kunnen kiezen tussen zowel mannelijke als vrouwelijke fysieke eigenschappen, ongeacht het gender van het personage.

Vorige maand werd tijdens de E3-persconferentie van Microsoft aangekondigd dat Cyberpunk 2077 op 16 april 2020 wordt uitgebracht. Een uitgebreide demo met gameplay-beelden van het spel wordt getoond in augustus, tijdens PAX West.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

oh, dus je kan ook een man met borsten kiezen. Is het dan niet gewoon gelijk game over? XD

0

Aanbevolen voor jou