Cyberpunk 2077-datamine levert eerste details van multiplayer op

Cyberpunk 2077-datamine levert eerste details van multiplayer op

Uit een datamine van Cyberpunk 2077 zijn de mogelijke eerste details van de toekomstige multiplayer van Cyberpunk 2077 gekomen.

DSOGaming meldt dat dataminers de .exe-file van Cyberpunk 2077 hebben uitgepluisd. Daarin zouden diverse referenties naar de nog niet uitgekomen multiplayermodus staan, waaronder twee modi: Team Deathmatch en Heist. Volgens DSOGaming moeten 'Heists' veel weghebben van missies uit de singleplayercampagne, maar dan logischerwijs voor meerdere spelers.

In de data zijn onder andere ook verschillende klassen (solo, assassin, netrunner en techie) te vinden. Ook zou er een lobby zijn. Verder lijkt de data te suggereren dat er geen dedicated servers komen en dat één speler per potje als host functioneert, maar dit kan voor release nog veranderen.

Dit jaar moet er eerst downloadbare content voor de singleplayercampagne van Cyberpunk 2077 uitkomen. Ook staat er een next-gen update op de planning. Het is niet bekend wanneer de multiplayermodus van het spel lanceert, al lijkt het onwaarschijnlijk dat de modus dit jaar uitkomt.

cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oef, ik hoopte toch echt op een GTA V achtige multiplayer of een COOP multiplayer zoals Saints Row 3 heeft. Een PvP multiplayer lijkt mij niks, eerlijk gezegd.

0
test

@Paxopoxo Precies, de combat is misschien beter dan menig FPS RPG maar in de huidige vorm zie ik het niet slagen in een pvp setting.

0
test

@Paxopoxo Ik gooi mijn hoop dan maar op de heist missies. Storybased PvE coop vind ik het aller tofste. PvP kan mij gestolen worden. Hopelijk met een team vrienden de stad onveilig maken en mooie missies samen doen.. Dat had in GTA ook veel meer gemoeten.

0
test

Zoals de game nu is kunnen ze beter multiplayer lekker laten varen en focus leggen op de game concentreren op de game die ze ons belooft hadden zonder alle bugs en glitches.

0
test

@hulstpower Ik lees nergens dat ze zich niet focussen op der bugs. CDPR heeft sinds de release al vaak aangegeven eerst de bugs en performance issues op te gaan lossen voor ze verder gaan met content updates,

0
test

@hulstpower Inderdaad! Wat heb je aan multiplayer als je samen door de map naar beneden kan in the knowhere...eerst even kijken of we de game zo kunnen maken zonder dat we met onze moter op het dak van een huis rijden, zonder dat we door het dak rijden de trap af doir het het huis naar benden rijden, weer door de voordeur naar buiten kunnen.

0

Aanbevolen voor jou