Nieuws
cyberpunk 2077

Update: Cutscenes in Cyberpunk 2077 zijn alleen in first-person

Zelfs tijdens seksscènes

Geschreven door Dagmar De Groot op
Update: Marcin Momot, community manager bij CD Projekt Red, laat in een tweet meer weten over hun keuze om een first-person-perspectief aan te houden, "Het behalen van volledige immersie in een first-person game is ontzettend belangrijk en het besluit van het team om volledige first-person te gaan met Cyberpunk 2077 is iets dat veel oplevert op het gebied van gameplay en story-telling. Dat gezegd hebbende, spelers kunnen hun personage nog steeds zien in de inventory screen, tijdens het rijden, in spiegels en, heel soms, in cut-scenes," aldus Momot.

Originele bericht:

Cutscenes in Cyberpunk 2077 zijn in first-person, zo antwoordt het officiële Facebook-account van de game op de vraag van een volger.

Een fan vroeg de Poolse ontwikkelaar of er inderdaad geen third-person-tussenfilmpjes in de game aanwezig zijn, nadat hij dit had vernomen. Vervolgens antwoordt het social media-kanaal dat "immersie erg belangrijk is" en dat om die reden alle cutscenes in first-person worden vertoond. Op de vraag of zelfs seksscènes in first-person zijn, wordt geantwoord "zelfde".

In vroege versies van de game werden third-person-beelden getoond, waardoor fans van de game zijn verrast door het antwoord van CD Projekt Red.

Op de website van CD Projekt Red is een forum-topicgecreëerd met de titel ‘FFP only cutscenes might be a dealbreaker for me’. Gebruiker TheTrooper1138 start door te zeggen dat hij geen probleem had met het feit dat de game voornamelijk first-person zou zijn, maar dat hij niet begrijpt waarom dat voor de cutscenes ook moet gelden: “Eén van de leukste dingen in RPGs voor mij is je personage personaliseren en die terug te zien in de game/cutscenes. Het lijkt mij dat deze verandering het idee van je personage personaliseren nutteloos maakt”.

Op de Cyberpunk2077-subreddit zijn volgers van de game flink aan het discussiëren over de keuze om de cutscenes first-person te maken. Gebruiker Macynell zegt bijvoorbeeld net als TheTrooper1138 dat zij graag hun personage willen zien tijdens de tussenfilmpjes en dat het een belangrijk onderdeel is van hun plezier.

Cyperpunk 2077 is vanaf 16 april 2020 beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Cyberpunk 2077

Dit artikel delen:

Lees meer

Om 15:00 gaan we weer de zee op met Dennis en Tjeerd Night in the Woods-ontwikkelaar Alec Holowka overleden
2

Reacties op: Update: Cutscenes in Cyberpunk 2077 zijn alleen in first-person

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  CroniC

  • 2 september 2019 15:21
  Ik wou net zeggen. Volgens mij hadden ze al e.e.a. laten zien aan cutscenes die niet fps waren.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  oropher

  • 3 september 2019 06:01
  sjongejonge wacht nou maar gewoon de game af, we zien het wel.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.