Map getoond op Cyberpunk 2077-boekomslag

Map getoond op Cyberpunk 2077-boekomslag

Een gedeelte van de Cyberpunk 2077-map wordt getoond op een boekomslag van het boek The World of Cyberpunk 2077, Deluxe Edition. Het product is beschikbaar als pre-order op href="https://www.amazon.de/World-Cyberpunk-2077-Deluxe/dp/1506716997?tag=vg247-m-de-21&ascsubtag=2019-12-03-cyberpunk-2077-world-map-first-look-art-book-cover-" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b>Amazon </b></a>en geeft hints over de map van de game.

De map lijkt wat klein, maar eerder is al aangegeven dat de Cyberpunk 2077-map kleiner gaat zijn dan die van The Witcher 3. Het speelt zich dan ook af in één stad, in tegenstelling tot eerdere game van de studio. In eerder gedeelde screenshots en concept art was al wat te zien van het uiterlijk van Night City, maar nooit de daadwerkelijke grootte of lay-out. Het is mogelijk dat de map nog groter is dan hier te zien is, omdat delen zijn afgesneden.

cyberpunk

Wat wel duidelijk is, is de omvang van Night City zelf. Mochten er nog meer onderdelen zijn buiten de randen van het boekomslag, dan zijn deze mogelijk niet onderdeel van de grote stad, om even van de hoeveelheid wegen uit te gaan. Hierin kan het wellicht meer lijken op de map van GTA 5, waarbij het draait om één grote stad, maar er wel meerdere kleine locaties te bezoeken zijn aan de randen van de map.

cyberpunk

Cyberpunk 2077 is vanaf 16 april 2020 beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk gaat het spel niet tegenvallen, ze wekken hoge verwachtingen.

0
test

Niet super groot op het eerste gezicht. Echter moet er niet vergeten worden dat we in de teasers al hebben gezien dat er een hoop hoogbouw is. Tevens zie ik liever een kleine stad die echt leeft dan een grotere waar geen reet te beleven is. Dus echt negatief ben ik zeker nog niet.

0
test

@kleinekoosjer Dit is ook niet de volledige map komt echt wel nog een stuk bij. Je ziet overal wegen die nog ergens naartoe leiden.

0
test

@kleinekoosjer precies dat, vice city was best klein eigenlijk. maar voelde zo levendig aan voor die tijd. nauwelijks een gebouw echt hetzelfde ook.

0

Aanbevolen voor jou