'Cut the Rope 2 binnenkort naar App Store' | Gamer.nl

'Cut the Rope 2 binnenkort naar App Store' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Onder de artwork bevindt zich ook een nieuw icoon voor de game, waaruit blijkt dat gamers twee touwen moeten doorsnijden om een stervormig snoepje bij het monstertje Om Nom te krijgen. In het huidige icoon is dat een enkel touw met daaraan een rond snoepje. IGN dat het daarom een volledig nieuwe game betreft en niet enkel een uitbreiding.

In de originele game moeten spelers al puzzelend een snoepje bij Om Nom zien te krijgen, die opgesloten zit in een doos. Dit doen ze door touwen door te snijden en gebruik te maken van luchtbellen en andere items. Uit de nieuwe artwork blijkt dat Om Nom in het nieuwe deel ontsnapt uit zijn doos. Ook wordt er een profe or genoemd, zijn rol is onduidelijk. Tijdens de Comic-Con heeft ontwikkelaar Zepto Labs aangekondigd dat er een stripverhaal wordt uitgebracht van Cut the Rope. Dat wijst mogelijk op een meer verhaalgedreven vervolg.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou