Wanneer je eigen leven niet over rozen gaat of je gewoon zin hebt in een buitenechtelijk leven als wannabe casanova, wordt The Sims 2 je ultieme game. Het vervolg op The Sims biedt namelijk meer van hetzelfde, maar gaat wel een stuk dieper dan het door Will Wright bedachte origineel. Zo zul je voor het eerst te maken krijgen met DNA, waardoor je het leven van je Simfamilie oneindig kunt gaan rekken door nakomelingen te fabriceren. Daarnaast kun je veel meer acties ondernemen dan in het eerste deel.

Op de afgelopen E3 was de game in al diens glorie te aanschouwen voor de op de beurs aanwezige pers en werd er een presentatie gedraaid waarin producer Tim LeTourneau enkele situaties waar zijn Sim terecht in kwam aan het publiek showde.

Zo gaat zijn mannetjesputter van een Sim vreemd en moet hij vervolgens aan zijn vrouw z'n excuses aanbieden. Hilarisch genoeg komt de sexy lover van hem juist op het moment dat hij z'n excuses aanbiedt aan z'n vrouw hem nog een moment-after zoen geven, waardoor er en passant een enorme matpartij ontstaat tussen de aanwezigen. Hoewel de movie 133 MB weegt (je krijgt er wel dik acht minuten beeld voor terug), kan ik hem van harte aanraden. Downloaden kan vanaf deze website.