Current-gen upgrade voor Fallout 4 aangekondigd

Current-gen upgrade voor Fallout 4 aangekondigd

Volgend jaar verschijnt er een current-gen upgrade voor Fallout 4.

Dat heeft Bethesda aangekondigd op de website waar men ook het vijfentwintigjarig bestaan van de franchise viert. Het bedrijf meldt dat de upgrade gratis zal zijn voor huidige eigenaren van het spel en naar PlayStation 5, Xbox Series X en S en Windows-pc komt.

De upgrade zal opties voor een performance modus toevoegen, hogere framerates en ondersteuning voor een 4K-resolutie. Ook moeten diverse bugs weggewerkt worden en bevat het meer content voor de Creation Club. Verdere details zijn nog niet gegeven.

Fallout 4 kwam oorspronkelijk in 2015 uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. In het singleplayerspel verkennen spelers een post-apocalyptische versie van Boston en omgeving, ook wel bekend als 'The Commonwealth'. Ondanks kritiek rondom de graphics en technische problemen die de game rond release plaagden, waren critici en spelers ook te spreken over de vrijheid, spelwereld en diepgang van het spel.

Fallout 4 is overigens ook op Game Pass en PlayStation Plus verkrijgbaar - het is op moment van schrijven niet duidelijk of deze versies ook de upgrade ontvangen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De game draait al 4k op xbox one x en series x en je kan hem via fps boost ook op 60 fps spelen wel in 1080p. Zal micro dit puur doen vanwege de abk deal zo van wij brengen gratis updates uit het ook bij de concurrentie.

0

@hulstpower het is ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van Fallout, lijkt me reden genoeg. Zou leuk zijn als Fallout 3 dezelfde behandeling krijgt, die vond ik eigenlijk leuker dan 4

0
test

@Ziminar Ik kon niet wennen aan de subway tunnels van deel 3, was altijd verdwaald. :) Ik zie het weer liever bij New Vegas, maar heeej ieder zijn keuze. :P

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor gaat niet om console war te starten, vind het gewoon apart dat de updates die hun noemen heeft xbox al. Laadsnelheid is door ssd ook al snel op xbox ps durf ik niet te zeggen.

0
test

Netjes, je kan bij epic games fallout 3 got gratis claimen voor iedereen die interesse heeft. :)

0

Aanbevolen voor jou