Current-gen update Cyberpunk 2077 komt mogelijk vandaag uit

Current-gen update Cyberpunk 2077 komt mogelijk vandaag uit

De current-gen update voor Cyberpunk 2077 komt mogelijk vandaag uit. CD Projekt Red zendt vanmiddag namelijk een livestream rondom de game uit.

De livestream begint om 16:00 uur Nederlandse tijd en is via Twitch te bekijken. De inhoud van de livestream is nog niet bekend, maar CD Projekt meldde het volgende: "Wat dacht je van een date? We gaan over dingen praten, weetje."

Hoewel niet bevestigd, verwachten veel fans dat er een releasedatum voor de current gen-update voor Cyberpunk 2077 wordt aangekondigd. Vorig jaar werd de releaseperiode van deze update uitgesteld naar het eerste kwartaal van dit jaar. Eerder dit jaar leek een PlayStation 5-versie van Cyberpunk 2077 al kort in de PlayStation Network-backend zichtbaar te zijn.

Op de Xbox Store staat daarnaast sinds gisteravond dat de game geoptimaliseerd is voor Series X, al lijkt dat een te vroege melding te zijn: het gaat op moment van schrijven nog om de oude versie van de game. Mogelijk wordt de update dus kort na de presentatie uitgebracht. De current gen-versie van Cyberpunk 2077 komt als gratis update voor eigenaren van de PS4- of Xbox One-versie uit.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Verdorie, loop je een jaar te wachten op een Next-Gen (inmiddels current gen).. droppen ze hem in de drukste release week van het jaar. Ik stond helemaal klaar om 100% in Horizon te duiken. Nu moet ik nog kiezen ook. First world problems man man

0

@Ocat Ik ben te oud voor dat soort opmerkingen. Ik zou juist blij zijn om twee of meer dingen tegelijk te spelen te hebben, dat brengt de nodige variatie.

0
test

Mooi dat het eindelijk zo ver is. Komt in mijn back log lijst te staan.

0

Aanbevolen voor jou