Curiosity-winnaar krijgt rol van God in Not a Hero | Gamer.nl

Curiosity-winnaar krijgt rol van God in Not a Hero | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

In de vorig jaar verschenen iOS-app Curiosity moesten alle spelers samenwerken om miljoenen blokjes weg te tikken. Ontwikkelaar Peter Molyneux beloofde dat de speler die het laatste blokje weg zou tikken de rol als god zou krijgen in zijn nieuwe game, Godus, en een deel van de opbrengsten zou ontvangen. De 20-jarige gamer Bryan Henderson won, maar ontving zijn prijzen niet.

Devolver Digital en Roll7, die verder geen connecties hebben met ontwikkelaar Molyneux, willen Henderson nu toch een prijs geven. Daarom verschijnt Henderson als God in de game Not a Hero. "We bleven maar dingen zien op social media en we begonnen ons echt slecht te voelen over de situatie met Bryan", aldus Devolver Digital's Nigel Lowrie. "Dus we namen contact met hem op via Twitter en stelden ons idee voor die we met Roll7 hadden bedacht. In een paar uur hadden we het geregeld."

In de onderstaande beelden is te zien hoe Henderson als een personage met goddelijke krachten verschijnt in Not a Hero. De game komt later dit jaar uit op Steam, PlayStation 4 en Vita. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou