Cuphead-ontwikkelaar heeft 'gave ideeën' voor volgende game

Cuphead-ontwikkelaar heeft 'gave ideeën' voor volgende game

De producer en artist van Cuphead, Maja Moldenhauer, heeft gezegd veelbelovende ideeën te hebben voor een volgende game die ontwikkeld gaat kan worden binnen MDHR. Dit heeft Moldenhauer verteld in een video van Red Bull Gaming.

In de video zegt Moldenhauer te genieten van de werkzaamheden die ze heeft bij de ontwikkelaar. "De ideeën die we voor de volgende game hebben zijn best wel gaaf", aldus Moldenhauer. De video van Red Bull Gaming biedt een interessante kijk achter de schermen over hoe Cuphead ontwikkeld is en de werkcultuur die zich bij de ontwikkelaar afspeelt.

Watch on YouTube

In juni 2018 gaf Moldenhauer aan bij Gamereactor dat de volgende game van MDHR dezelfde handgemaakte 2D-stijl bevat als dat van Cuphead, maar dat het genre, tijdperk en gameplay kan gaan verschillen. Alhoewel Cuphead bekend staat als een moeilijke game, zegt Moldenhauer dat de nieuwe game 'anders en verfrissend' wordt vergeleken met de moeilijkheidsgraad.

Dit jaar wordt de uitbreiding van Cuphead uitgebracht genaamd 'The Delicious Last Course'. Met deze uitbreiding wordt een nieuw personage, Ms. Chalice, toegevoegd evenals nieuwe wapens en eindbazen.

Cuphead is verkrijgbaar op pc en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat ze eerst maar eens een release date aankondigen voor de DLC van Cuphead. Het klopt dat dit de laatste DLC is van Cuphead maar ook meteen de eerste natuurlijk.

0
test

@AGxKiiNG Je heb helemaal gelijk. Ik ga het aanpassen. Bedankt voor de tip!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou