Nieuws
Cuphead-dlc

Initiatief voor Switch-versie Cuphead kwam van Microsoft

Maker zit personage graag terug in Super Smash Bros. Ultimate

Geschreven door Romée Scholten op
Deze week kondigde Nintendo aan dat Cuphead naar de Nintendo Switch komt via de Nindies-presentatie. Volgens Daniel Bloodworth van de website Easy Allies was dit een initiatief van Microsoft.

Dit tweette Daniel Bloodworth vanaf de Game Developers Conference nadat hij met werknemers van Cuphead-ontwikkelaar Studio MDHR sprak. Hij gaf ook aan dat de Xbox-versie, los van het feit dat Cuphead naar Switch komt, ook meteen verbeterd wordt. Xbox One-gebruikers kunnen zich onder andere verheugen op minder lange laadschermen.

Een van de makers van de game, Jared Moldenhauer, lijkt hier niet te willen stoppen. Tijdens de Game Developers Conference begon hij te grappen met Kirk Scott, Nintendo’s manager van publicatie- en ontwikkelingsrelaties, over Super Smash Bros. “Ik heb gedroomd over Super Smash Bros. Ultimate. Cuphead en Mugman horen in deze game. Dus als fans het willen, zou ik niet weten waarom Nintendo hen niet hun zin zouden geven”, grapte Moldenhauer.

Nintendo heeft eerder echter al aangegeven dat de personages die in Super Smash Bros. Ultimate voorkomen al vaststaan, dus de kans dat Cuphead hier een rol in gaat spelen is niet groot.

Lees hier meer over alle aangekondigde indiegames tijdens de Nindies Showcase, waaronder de Zelda-game Cadence of Hyrule en Vlambeer Arcade.

Dit artikel delen:

Lees meer

Streamer speelt Dark Souls-games uit zonder geraakt te worden Gerucht: Xbox One zonder disc drive verschijnt 7 mei
1

Reacties op: Initiatief voor Switch-versie Cuphead kwam van Microsoft

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    SirFunkenstein

    • 22 maart 2019 17:44
    heb geen xbox, (wel een switch) maar dit is wel een game die ik graag wil spelen. Al is het alleen al om de art direction

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.