Nieuws
Fortnite

Cuphead en Mugman komen naar Fall Guys

Cuphead komt morgen beschikbaar, zaterdag verschijnt Mugman

Geschreven door Michel Musters op
Cuphead en Mugman, de hoofdpersonages uit de actiegame Cuphead, komen deze week naar Fall Guys.

Cuphead komt morgen in de vorm van skins beschikbaar in Fall Guys. Mugman, het personage dat de tweede speler bestuurt in Cuphead, verschijnt vervolgens zaterdag in Fall Guys.

Naast de skins verschijnt er ook een nieuwe emote, al is daar nog niets over bekend. Elk onderdeel van de kostuums kost vijf kroontjes. Het kost in totaal 25 kroontjes om alles aan te schaffen.

In Fall Guys: Ultimate Knockout racen spelers langs obstakels om als eerste de finish te halen. De game kent verschillende varianten en absurde spelletjes om te winnen. De game is beschikbaar op pc en PlayStation 4, en komt deze zomer naar Switch en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

The Sinking City nu beschikbaar op PlayStation 5 CD Projekt Red laat links naar broncode Gwent offline halen
1

Reacties op: Cuphead en Mugman komen naar Fall Guys

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • gimbal2

    • 23 februari 2021 11:13
    Dit is hoe casual games moeten zijn in mijn mening en wat de definitie van toegankelijk is; niet extreem makkelijk gemaakt zodat zelfs een baby het kan winnen, maar "simpel te spelen, moeilijk te winnen". Iedereen kan direct instappen en snapt wat er moet gebeuren, iedereen kan het leuk vinden en het geeft een gezonde competitiestrijd zonder gierende hormoontjes.

    Als je een dergelijke succesformule hebt dan wordt het ook logisch om dit soort cosmetische toevoegingen te doen, het voegt gewoon toe aan de lol. Want het is lollig om bij de start van een ronde dozijnen ludieke karakters rond te zien hobbelen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.