Cuphead en Mugman komen naar Fall Guys

Cuphead en Mugman komen naar Fall Guys

Cuphead en Mugman, de hoofdpersonages uit de actiegame Cuphead, komen deze week naar Fall Guys.

Cuphead komt morgen in de vorm van skins beschikbaar in Fall Guys. Mugman, het personage dat de tweede speler bestuurt in Cuphead, verschijnt vervolgens zaterdag in Fall Guys.

Naast de skins verschijnt er ook een nieuwe emote, al is daar nog niets over bekend. Elk onderdeel van de kostuums kost vijf kroontjes. Het kost in totaal 25 kroontjes om alles aan te schaffen.

In Fall Guys: Ultimate Knockout racen spelers langs obstakels om als eerste de finish te halen. De game kent verschillende varianten en absurde spelletjes om te winnen. De game is beschikbaar op pc en PlayStation 4, en komt deze zomer naar Switch en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit is hoe casual games moeten zijn in mijn mening en wat de definitie van toegankelijk is; niet extreem makkelijk gemaakt zodat zelfs een baby het kan winnen, maar "simpel te spelen, moeilijk te winnen". Iedereen kan direct instappen en snapt wat er moet gebeuren, iedereen kan het leuk vinden en het geeft een gezonde competitiestrijd zonder gierende hormoontjes. Als je een dergelijke succesformule hebt dan wordt het ook logisch om dit soort cosmetische toevoegingen te doen, het voegt gewoon toe aan de lol. Want het is lollig om bij de start van een ronde dozijnen ludieke karakters rond te zien hobbelen.

0

Aanbevolen voor jou