Nieuws
Inscryption

Cultgame Inscryption komt mogelijk naar PlayStation 4

Game verscheen vorig jaar al op pc

Geschreven door Michel Musters op
De vorig jaar uitgekomen game Inscryption komt mogelijk ook naar PlayStation 4.

Een PS4-versie werd namelijk vermeld op de website van de Australische organisatie die leeftijdsclassificaties aan games geeft. Dat betekent mogelijk dat er consoleversies voor de game in de maak zijn - vooralsnog is het spel alleen op pc verkrijgbaar. Uitgever Devolver Digital heeft officieel echter nog niets aangekondigd.

Inscryption viel vorig jaar in positieve zin op door de aparte grafische stijl en het interessante verhaal. De game was genomineerd voor beste indiegame en beste strategiegame op The Game Awards. Het spel is deels een digitaal kaartspel, maar gaat tegelijk veel verder dan dat.

Gamer.nl gaf een 8 aan het spel: "Ontwikkelaar Daniel Mullins is terug met een vreemde meta-game over kaartspellen, games in het algemeen en de verwachtingen van spelers. Het lukt hem wonderbaarlijk genoeg weer om ons compleet te verrassen, al is de verrassing daar wel een beetje vanaf."

Hieronder is een trailer van de pc-versie van de game te zien.

Dit artikel delen:

Lees meer

NBA 2K23 verschijnt op 9 september, Michael Jordan coverster speciale edities Speel co-op in Destroy All Humans! 2: Reprobed
0

Reacties op: Cultgame Inscryption komt mogelijk naar PlayStation 4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.