Cult of the Lamb introduceert tijdelijk Blood Moon Festival

Cult of the Lamb introduceert tijdelijk Blood Moon Festival

Om Halloween te vieren begint er vandaag een tijdelijk evenement genaamd Blood Moon Festival in Cult of the Lamb.

De gratis update komt vandaag uit voor de game en geeft spelers de mogelijkheid om deel te nemen aan een nieuw Blood Moon-ritueel. Dat omvat enkele nieuwe activiteiten en Follower Forms, alsmede een nieuw muzieknummer om naar te luisteren.

Wanneer spelers aan het Blood Moon-ritueel beginnen voor 40 Pumpkins, kunnen ze een angstaanjagende nieuwe maan oproepen waarmee de geesten van Dead Followers drie dagen terugkeren naar de cult. Men kan deze geesten vangen om nieuwe krachten te verkrijgen. Ook zijn er vier nieuwe decoraties te ontgrendelen. Het evenement loopt tot 10 november. In onderstaande trailer is de Blood Moon Festival-update in actie te zien.

In Cult of the Lamb leiden spelers een eigen sekte met verschillende dieren. Het doel van de game is om een loyale groep volgers op te bouwen die de goden vereren. Daarbij bouwen spelers gebouwen, voeren ze rituelen uit en vechten ze tegen rivaliserende sektes in vijf regio's. Vooral de cartooneske graphics vallen op. Het spel kwam op 11 augustus uit op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Het spel ontving een 8 op Gamer.nl: "Andere games zouden bezwijken onder zo’n grote hoeveelheid systemen en spelmechanieken, maar Cult of the Lamb brengt al zijn ideeën met verve samen in een bijzondere mix van een roguelite en een managementgame."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou