Nieuws
Cult of the Lamb

Cult of the Lamb behaalt in eerste week meer dan een miljoen spelers

Ontwikkelaar Massive Monster is dankbaar

Geschreven door Michel Musters op
In de eerste week van release zijn er meer dan een miljoen mensen die Cult of the Lamb hebben gespeeld.

Dat heeft ontwikkelaar Massive Monster aangekondigd. "We zijn eeuwig dankbaar voor jullie toewijding en ons team doet haar best om de game met aanpassingen, bugfixes en gratis content updates te verbeteren. Dit is nog maar het begin, er is nog veel ruimte om de Cult te laten groeien!"

In Cult of the Lamb leiden spelers een eigen sekte met verschillende dieren. Het doel van de game is om een loyale groep volgers op te bouwen die de goden vereren. Daarbij bouwen spelers gebouwen, voeren ze rituelen uit en vechten ze tegen rivaliserende sektes in vijf regio's. Vooral de cartooneske graphics vallen op. Het spel kwam op 11 augustus uit op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Gamer.nl gaf een 8 aan de game: "Andere games zouden bezwijken onder zo’n grote hoeveelheid systemen en spelmechanieken, maar Cult of the Lamb brengt al zijn ideeën met verve samen in een bijzondere mix van een roguelite en een managementgame."

Dit artikel delen:

Lees meer

Video vergelijkt de haven uit The Last of Us met de remake Kena: Bridge of Spirits vanaf 27 september via Steam verkrijgbaar
0

Reacties op: Cult of the Lamb behaalt in eerste week meer dan een miljoen spelers

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.