Nog maar een dikke maand wachten en de lucky Japanners kunnen met een door Miyamoto ontworpen controller op hun nieuwe speldoos gaan spelen: de Gamecube.

De Gamecube heeft natuurlijk ook een verpakking nodig, en het is vandaag bekend geworden hoe de Gamecube 'doos' er uitziet. Geheel in tegenstelling tot hoe de PS2 en Xbox verpakt zitten bied Nintendo een doos waar de console zelf op afgebeeld staat. Omdat je de Cube natuurlijk ook vanuit de winkel mee naar huis moet kunnen nemen, heeft Nintendo er meteen maar een handvat aangemaakt, net zoals dat er een handvat zit aan de Gamecube zelf.

With a Japanese release of GameCube in barely more than a month, the finalized box for the console has finally surfaced on Japanese websites. Judging by scans of the package, Nintendo is going for a decidedly conservative style -- surprised? The box, which is mostly white with black sides, features a large picture of the purple GameCube console, and the logo itself is also displayed. Het is misschien aardig om te weten dat de persoon die dit nieuwtje aan IGN wist te melden, van Hollandse bodem is. Lang Leve Nederland (of zo iets).