Cryteks Hunt: Showdown komt volgende maand uit

Cryteks Hunt: Showdown komt volgende maand uit

Hunt: Showdown lanceert op 27 augustus op pc en Xbox One. Later dit jaar komt de game ook naar PlayStation 4.

De multiplayershooter van Crysis-ontwikkelaar Crytek was al een tijd speelbaar via Early Access op pc. De 1.0-versie is dus vanaf eind augustus beschikbaar. Op pc is de game nu met 25 procent korting te koop in de Steam Summer Sales. De PS4-versie van de game heeft nog geen precieze releasedatum.

Hunt: Showdown speelt zich af in de achttiende eeuw en laat spelers golven aan monsters en eindbazen overleven. De game combineert PvE- en PvP-gameplay. Tot vijf teams van twee spelers jagen op monsters. Het eerste team dat het monster vangt krijgt een zak geld, waarna andere teams op dat team gaan jagen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat ziet het er toch prachtig uit zeg. Of het leuk is is een ander verhaal.

0
test

@SuperDre Persoonlijk een van de meest gave games die ik ooit gespeeld hebt. Ik heb nog nooit een game gezien die het gevoel evenaart dat je hebt in dit spel. Hunt Showdown is een PvP game met PvE elementen. Je zult diverse monsters moeten verslaan op zoek naar "clues" die op verschillende plaatsen op de map liggen. Heb je er 3, dan wordt voor jou op de map weergegeven waar de boss zich bevind. Deze dien je te killen, te banishen en vervolgens de bounty die je daarvan krijgt mee te nemen en de map te verlaten op een random extraction point. Het spel wordt thrilling door de constante dreiging van andere spelers (10 spelers totaal in teams van 2). Waarbij de een run-and-gun hanteert speelt de ander stealthy. Dit is ook sterk afhankelijk van wat voor wapens je neemt. (revolvers, snipers, silenced weapons, crossbows, etc.) Je weet dus ook nooit waar de andere spelers zijn. Tevens kent het spel dag en nacht en mist. Wordt je gekilld? Dan heeft de game een soort sub-perma death. Je hunter met equipment verlies je, maar je kunt een nieuwe nemen. Je cash/xp en geunlockte items hou je. De game kost 22 euro. Dus zoveel pijn doet dat niet voor een enorm geweldige game.

0

@Battlestar28 sfeer is fantastisch !! Weet jij of er ook een singleplayer gamemode is ??

0

Aanbevolen voor jou