Crytek: 'TimeSplitters 4 zou niet werken' | Gamer.nl

Crytek: 'TimeSplitters 4 zou niet werken' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Wat betreft TimeSplitters, als we er een vervolg op zouden maken, dan zouden alleen een aantal fans er naar uitkijken, en we weten helaas niet hoeveel fans er zijn", aldus Yerli. De TimeSplitters-reeks werd gemaakt door Free Radical Design, voordat Crytek de studio opkocht en veranderde in Crytek UK. "We willen dit niet uitbrengen als een retailgame die op consoles verschijnt, uitgevers zouden dat geen goed idee vinden. Dat is de waarheid, en dat was het al voordat we Free Radical opkochten."

Wel ziet Yerli het als een goed idee om TimeSplitters naar het sociaal gaming network van Crytek, genaamd G-Face, te brengen. "TimeSplitters had één van de leukste multiplayers ooit, en G-Face is een sociaal entertainment-platform, het draait om online gaming. Het lijkt mij geweldig om TimeSplitters op G-Face te hebben."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou