Crytek kondigt Crysis 4 aan

Crytek kondigt Crysis 4 aan

Crytek heeft laten weten aan Crysis 4 te werken.

De ontwikkelaar plaatste eerst een korte teaser en publiceerde daarna ook een artikel op diens officiële website. Daarin laat CEO Avni Yerli weten dat er gewerkt wordt aan een vierde deel in de shooterreeks. "Het is eindelijk tijd om het te bevestigen: ja, de volgende Crysis-game gaat er komen."

Volgens Yerli is de game nog in een vroeg stadium van ontwikkeling. "Maar we wilden jullie het nieuws op tijd brengen, aangezien we erg enthousiast zijn over de toekomst en we willen laten weten dat we naar jullie luisteren."

Hij vervolgt: "Crysis is ongelooflijk belangrijk voor heel veel mensen: gamers houden er van en sommige mensen die tegenwoordig in de industrie werken doen dat vanwege het eerste spel. We willen er dus voor zorgen dat het volgende deel aan al jullie verwachtingen voldoet." Yerli laat weten dat er meer details over de game worden gedeeld zodra de ontwikkeling verder is gevorderd. 

De eerste Crysis - gemaakt door de studio achter de oorspronkelijke Far Cry - staat er om bekend technisch enorm geavanceerd te zijn voor die tijd. Veel pc's hadden dan ook moeite met de game optimaal te draaien. Afgelopen jaar gaf de ontwikkelaar Crysis Remastered Trilogy uit voor pc en consoles, waarin een remaster van het eerste deel met Crysis 2 en Crysis 3 werd gebundeld.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Jaaaaaaah, eindelijk! ik kan niet wachten!!!

0

Heel vet, hopelijk wel wat minder lineaire maps dan 2 en 3. Liever zoals deel 1 en warhead.

0

Aanbevolen voor jou