Crytek hint mogelijk naar remaster van Crysis 2

Crytek hint mogelijk naar remaster van Crysis 2

Crytek hint mogelijk naar de komst van een remaster van Crysis 2.

Via Twitter refereerde de ontwikkelaar naar de in 2011 verschenen shooter, waarna men een screenshot van de game plaatste. "They used to call me Prophet" is een quote uit het begin van het vervolg.

Hoewel de tweets niet per se bevestigen dat er een remaster van Crysis 2 in ontwikkeling is, onthulde Crytek eerder op een soortgelijke manier al de remaster van Crysis, dat daarna officieel werd onthuld en uitgebracht. Het is dus mogelijk dat Crysis 2 een soortgelijke behandeling krijgt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hier zitten niet veel mensen op te wachten denk ik. De normale versie is nog prima op de pc. Maak liever een nieuwe game met jullie nieuwe engine.

0
test

@GoofyZ3 het was te verwachten dat deel 2 en 3 ook een remake zullen krijgen. Op consoles zou dit wel een duidelijke verbetering moeten worden lijkt me. Ik wacht wel tot deel 3 ook een remaster heeft en er een voordelige collection uitkomt.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@GoofyZ3 ja deel 2 en deel 3 zijn nog hele mooie games op pc waar sommige pc ook nog wel problemen mee kan hebben met alles op ultra.

0
test

Heb je eindelijk mooie nieuwe systemen voor de playstation en x-box , wat krijgen we? Remakes.... hoe lui kunnen die ontwikkelaars zijn

0

@crimsondeon Hier ben ik het enorm mee eens. Het regent remasters en remakes....

0
test

@crimsondeon dit was bij vorige generatie ook zo helaas. Pas in 2 of 3 jaar ging het echt los vond ik.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@crimsondeon is sowieso de huidige cultuur. Kijk naar de filmwereld, daar word je ook doodgegooid met de ene remake na de ander.

0
test

@lazylen een remake van een film hoeft niet perse slecht te zijn ik noem scarface dat was een remake van een hele oude film

0

Aanbevolen voor jou