Hoewel Crytek toegeeft dat de PlayStation 3-versie superieur wordt, is Carl Jones van Crytek er van overtuigd dat de game er "op alle platformen" ongelofelijk goed gaan uitzien. "We hebben geluk dat we pas later in deze generatiecyclus zijn begonnen met de ontwikkeling van de game", aldus Jones. Hij geeft aan dat Crytek heeft kunnen leren van andere ontwikkelaars, die vaak werden verrast door hoe 'anders' de PlayStation 3 is.

Crytek gaf eerder aan dat het ontwikkelen van Crysis 2 op de twee consoles problematisch verliep. Door de beperktere mogelijkheden van de consoles moesten concessies worden gedaan op het gebied van grafische kwaliteit. Toch denkt de ontwikkelaar dat men is geslaagd in het maken van een waardige consoleversie.

Mac-ontwikkeling geen prioriteit

Crysis 2 is tevens in ontwikkeling voor de PC. Hoewel de ontwikkelaar interesse heeft in het uitbrengen van de game voor de Mac, is er volgens Cevat Yerli van Crytek een gebrek aan interesse voor de game van Apple. "Als Apple de game echt zou willen, dan zouden we er wel over nadenken", aldus Yerli. "Op de momenten dat we met Apple praten, zeggen ze dat ze er enthousiast over zijn en dan trekken ze zich ineens terug." Crytek noemt daarom het ontwikkelen voor Mac "geen prioriteit".