Nieuws
Legacy of Kain: Soul Reaver

Crystal Dynamics weet dat fans op Legacy of Kain zitten te wachten

Een recente enquête heeft zijn werk gedaan

Geschreven door Michel Musters op
Een recente enquête heeft er voor gezorgd dat Crystal Dynamics zich er van bewust is dat fans graag Legacy of Kain terug zien keren.

Dat heeft Phil Rogers, de CEO van Crystal Dynamics en Eidos, laten weten tijdens een gesprek tussen investeerders en moederbedrijf Embracer Group (via VGC). In oktober hield het bedrijf een enquête waarmee men interesse peilde in een eventuele comeback van de franchise.

"Vroeger ontvingen we tussen de 1000 en 3000 reacties, maar toen we mensen over Legacy of Kain vroegen, ontvingen we meer dan 100.000 reacties. 73.000 gamers hebben de enquête compleet ingevuld. Als je daar een van bent, bedanken we je - de enquête was behoorlijk uitgebreid." Hij vervolgt: "Wees gerust: we horen jullie luid en duidelijk en we zullen jullie blijven updaten over toekomstige mogelijkheden rondom Legacy of Kain."

In de enquête werd onder andere gevraagd op wat voor systemen men speelt, of men eerder games in de Legacy of Kain-franchise heeft gespeeld en of men interesse heeft in een nieuwe game met vampiers. Ook werd men gevraagd of men liever een reboot, een vervolg, een remaster of een remake zou spelen.

De Legacy of Kain-franchise begon met Blood Omen: Legacy of Kain. De laatste game in de reeks verscheen in 2003 en heette Legacy of Kain: Defiance. Fans hopen al geruime tijd op een terugkeer van de franchise. Sinds kort is Crystal Dynamics overgenomen door Embracer Group, en Crystal Dynamics is nu officieel eigenaar van de Legacy of Kain-franchise. Rogers meldde ook dat de ontwikkeling van de nieuwe Perfect Dark, waar Crystal Dynamics aan meewerkt, erg goed verloopt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ubisoft en Riot Games nemen giftig gedrag in online games onder de loep Win God of War Ragnarök
2

Reacties op: Crystal Dynamics weet dat fans op Legacy of Kain zitten te wachten

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Markus88

  • 18 november 2022 11:39
  Zou het dan eindelijk? Dit zal nog jaren duren, maar de hoop is er nu tenminste :D

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  hulstpower

  • 18 november 2022 17:10
  1 van de beste series die ik ooit gespeeld heb.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.