Crystal Dynamics weet dat fans op Legacy of Kain zitten te wachten

Crystal Dynamics weet dat fans op Legacy of Kain zitten te wachten

Een recente enquête heeft er voor gezorgd dat Crystal Dynamics zich er van bewust is dat fans graag Legacy of Kain terug zien keren.

Dat heeft Phil Rogers, de CEO van Crystal Dynamics en Eidos, laten weten tijdens een gesprek tussen investeerders en moederbedrijf Embracer Group (via VGC). In oktober hield het bedrijf een enquête waarmee men interesse peilde in een eventuele comeback van de franchise.

"Vroeger ontvingen we tussen de 1000 en 3000 reacties, maar toen we mensen over Legacy of Kain vroegen, ontvingen we meer dan 100.000 reacties. 73.000 gamers hebben de enquête compleet ingevuld. Als je daar een van bent, bedanken we je - de enquête was behoorlijk uitgebreid." Hij vervolgt: "Wees gerust: we horen jullie luid en duidelijk en we zullen jullie blijven updaten over toekomstige mogelijkheden rondom Legacy of Kain."

In de enquête werd onder andere gevraagd op wat voor systemen men speelt, of men eerder games in de Legacy of Kain-franchise heeft gespeeld en of men interesse heeft in een nieuwe game met vampiers. Ook werd men gevraagd of men liever een reboot, een vervolg, een remaster of een remake zou spelen.

De Legacy of Kain-franchise begon met Blood Omen: Legacy of Kain. De laatste game in de reeks verscheen in 2003 en heette Legacy of Kain: Defiance. Fans hopen al geruime tijd op een terugkeer van de franchise. Sinds kort is Crystal Dynamics overgenomen door Embracer Group, en Crystal Dynamics is nu officieel eigenaar van de Legacy of Kain-franchise. Rogers meldde ook dat de ontwikkeling van de nieuwe Perfect Dark, waar Crystal Dynamics aan meewerkt, erg goed verloopt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zou het dan eindelijk? Dit zal nog jaren duren, maar de hoop is er nu tenminste :D

0
test

1 van de beste series die ik ooit gespeeld heb.

0

Aanbevolen voor jou