Crystal Defenders en Shatter verkrijgbaar op PSN | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Crystal Defenders is een tower defense-game, die na een versie voor mobiele telefoons zijn weg heeft gevonden naar het PSN. Shatter is een puzzelgame, vergelijkbaar met de kla ieke titels Breakout en Arkanoid. In een futuristische omgeving moeten spelers blokjes vernietigen door er een bal tegenaan te kaatsen. De spellen kosten respectievelijk €9,99 en €5,99.

Downloadbare content

Ook is er extra content beschikbaar voor WipEout HD (Fury Expansion Pack - €9,99), Killzone 2 (Napalm & Cordite Pack - €5,99 en de Map Pack Bundle - €12,99), Overlord II (Battle Rock Nemesis - €3,99), Tiger Woods PGA Tour 10 (Banff Springs - €5,99), Dynasty Warriors 6 Empires (Additional Music Set 2 - gratis) en Rock Band (diverse nieuwe nummers).


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou