Crysis Remastered verschijnt op 18 september voor pc, PS4 en Xbox One

Crysis Remastered verschijnt op 18 september voor pc, PS4 en Xbox One

Crysis Remastered verschijnt op 18 september op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dat heeft Crytek aangekondigd. De game lekte eerder dit jaar uit, waarna het spel voor de officiële aankondiging uitgesteld werd. Inmiddels is Crysis Remastered wel al beschikbaar via de Switch eShop. De versie op pc, PS4 en Xbox One krijgt verbeterde textures (tot 8K op pc), ray tracing en andere technische foefjes. Hieronder is een kort nieuw filmpje te zien waarin de grafische verbeteringen worden uitgelicht.

De first person shooter Crysis verscheen oorspronkelijk in 2007 op pc en is van Crytek, de makers van de eerste Far Cry. Het spel was berucht om diens zware systeemeisen. In de game verkennen spelers een tropisch eiland waar Noord-Koreaanse soldaten een mysterieuze technologie aan het onderzoeken zijn. Spelers zijn uitgerust met een nanosuit, waarmee ze bovenmenselijke krachten ter beschikking hebben.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Maja toch wel slick

0
test

Ik snap toch echt niet waar die andere trailer vandaan kwam, op die trainer kon je zien dat er niks was verbeterd, maar ze hebben ook niet aangegeven dat het een fout was, behalve dat ze hem gingen uitstellen! Nu verschijnen er allemaal video's ter vergelijking origineel en een mod community texture pack wat ze hadden kunnen doen, en nu komen ze in ene keer met deze trailer op de proppen die bijna precies hetzelfde lijkt als op de vergelijkings-video. Met dit soort gerommel en rare shit krijg je toch weinig vertrouwen in zo'n remaster.

0
test

@Paul_Power Het is een REMASTER, geen REMAKE.. En ik vind dat er toch wel een groot verschil is tussen de originele uit 2007 en deze remaster.. Mits je natuurlijk wel de hardware hebt, maargoed, dat was indertijd ook, wilde je de mooiste look dan moest je echt een dikke highend PC hebben om het te kunnen draaien.

0

Aanbevolen voor jou