Crysis Remastered Trilogy komt deze herfst uit

Crysis Remastered Trilogy komt deze herfst uit

Crysis Remastered Trilogy verschijnt ergens deze herfst.

Dat heeft Crytek aangekondigd. Crysis Remastered is al geruime tijd beschikbaar, maar deze trilogie voegt daar ook remasters van Crysis 2 en 3 aan toe. De games kunnen ook los gekocht worden.

"Elke game is verbeterd om prachtig te ogen en spelen op een nieuwe generatie hardware", aldus Steffen Halbig, de project lead. "Op deze manier leveren we beste Crysis-ervaring voor zowel nieuwkomers als mensen die het avontuur opnieuw willen beleven."

Crysis Remastered Trilogy is ontwikkeld door Crytek en Saber Interactive en moet ergens deze herfst verschijnen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Had gewoon meteen een crysis trilogie remastered gemaakt, dacht ze zullen alles wel een remaster geven en daarna in bundel maar nu dus na 1 deel en daarna bundel. Heb de orginele games op pc en voor de ray tracing ga ik ze niet meer kopen.

0
test

Jaaaaaaa!!! Nóg meer remasters!! #sarcasmemodusuit #inderdaadvoegtmijnpostnietstoehoefikditsoortberichtenniettelezenenhoefikgeenremasterstekopenigetit

0

Aanbevolen voor jou