Crysis Remastered na gelekte trailer uitgesteld

Crysis Remastered na gelekte trailer uitgesteld

Crysis Remastered is door Crytek uitgesteld nadat eerder deze week de trailer lekte.

De trailer lekte afgelopen dinsdag uit - nog voordat het spel daadwerkelijk werd onthuld. Uit de lek bleek ook dat het spel op 23 juli uit zou komen en gisteren had moeten worden onthuld.

Crytek meldde in plaats daarvan gisteren dat zowel de onthulling als de releasedatum een onbekend aantal weken is uitgesteld. Mogelijk heeft dit te maken met het feit dat fans over het algemeen negatief op de gelekte beelden reageerden. Vooral de grafische update viel volgens veel gamers tegen.

Crysis moet verschijnen op PlayStation 4, Xbox One, pc en Switch.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hou het wel bij het orgineel die ik nog heb op steam.

0
test

2020 is toch al een kutjaar, dus kan deze remaster er ook nog wel bij. Gameontwikkelaars, willen jullie je in 2021 met de komst van de PS5, Xbox whatever en de PC voornamelijk focussen op nieuwe IP's of vervolgen van toffe games? Ik ben zo ontzettend klaar dat elk spel wat vroeger maar een beetje tof was de afgelopen jaren in de vorm van een remaster of remake weer uit is gekomen. Ik heb me er een paar keer aan gebrand, maar de herinneringen die ik aan die games had beschadig ik alleen maar... Hieronder drie voorbeelden die ik na het spelen toch liever niet had gekocht als remaster/remake: - CoD4: Vroeger kapot gespeeld en toen ik drie(?) jaar geleden de remaster kocht viel het eigenlijk enorm tegen. Voor mijn gevoel was de MultiPlayer ook vrij snel dood. - Dark Souls 1: viel ook enorm tegen na games als D2, D3 en Bloodborne daarvoor te hebben gespeeld. - Shadow of the Colossus: Ik vond de game vandaag de dag echt clunky. Terwijl ik dat vroeger helemaal niet zo ervaren heb. De originele games van bovenstaande games staan zeker in mijn top 15 beste games ooit. Maar die herinneringen hebben toch schade opgelopen, omdat ik de games opnieuw wilde beleven. Dat moet je eigenlijk helemaal niet willen, want de standaarden liggen vandaag de dag een stuk hoger.

0
test

@garciagarcia Ik ben wel fan en voorstander om games die normaal niet meer te krijgen zijn in remaster vorm te hebben. Maar ik ben het zeer met je eens dat vaak de ervaring dan toch kan tegenvallen( geeft ook aan dat gfx ook vaak niet alles is want de oudere gameplay kan nu ook echt tegenvallen zelfs in super strakke gfx). Dus ik ben nu na 2020 ook wel klaar met al die remasters. Laat dit jaar nog naar zo gaan omdat het nu toch al zo ingezet is. Maar ik hoop net als jij ook dat er weer nieuwe dingen komen. Ik ben ook wel klaar met die opnieuw uitgebrachte cq nieuw gemaakte games. Ook al is mijn favo game dit jaar een remake. Final fantasy 7 remake. Maar dat is een uitzondering want alle anderen die ik probeerde waren toch niet. Dus ik sluit men bij jou aan. Ontwikkelteams die meelezen( HAhah zal niks zijn maar toch) graag nieuwe creatieve games of anders gewoon sequels. Geen remaster meer AUB.

0

Aanbevolen voor jou