Crysis Remastered komt alsnog op 23 juli voor Switch uit

Crysis Remastered komt alsnog op 23 juli voor Switch uit

Crysis Remastered komt op de Nintendo Switch op 23 juli uit, ondanks dat het spel voor andere systemen is uitgesteld.

Het bestaan van de game en een eerste trailer lekten eind juni uit. Het spel werd echter voor de officiële aankondiging al uitgesteld. Het is niet bekend wanneer de PlayStation 4-, Xbox One- en pc-versies uitkomen, maar de Switch-versie verschijnt in ieder geval op 23 juli. Dat liet Crytek weten via social media.

De first person shooter Crysis verscheen oorspronkelijk in 2007 op pc en is van Crytek, de makers van de eerste Far Cry. Het spel was berucht om diens zware systeemeisen. In de game verkennen spelers een tropisch eiland waar Noord-Koreaanse soldaten een mysterieuze technologie aan het onderzoeken zijn. Spelers zijn uitgerust met een nanosuit, waarmee ze bovenmenselijke krachten ter beschikking hebben.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Supergare game, controls zwaar out dated en de game zelf speelt gewoon niet lekker. Ben benieuwd wat ze er dan uitkrijgen voor de Switch.

0
test

@Pascal08 fantastische game misschien wel de beste singleplayer Shooter ooit gemaakt was zijn tijd ver vooruit zowel met graphics als physics en toffe gameplay.

0
test

@Fpsbig wel 1 van de beste voor mij persoonlijk niet de nummer 1. Ik heb golden eye en halo op gedeelde 1 plaats staan.

0
test

@Pascal08 Game is juist heel goed en is qua gameplay ook nog eens veel interessanter dan de huidige COD shooters.

0

@oropher ja maar jij keurt ook vrouwen intimidatie goed.

0
test

@Pascal08 Had je 'm maar moeten spelen toen 'ie uitkwam. Dertien jaar later zeuren dat de controls verouderd zijn is niet eens meer een mening, haha. Ik begrijp prima dat je toen waarschijnlijk te jong was, ik gok dat '08 je geboortejaar is en niet je leeftijd, scheelt toch ietsje🤡, stroevere onnouwkeurige besturing is iets met een open deur in de meeste gevallen. Wees blij dat je 'm nu al hebt gechecked trouwens, straks in de winkel krijg je 'm niet eens mee. Moet je nagaan hoe fossiel de controls wel niet zullen worden als je eerst nog moet wachten op je 18e levensjaar.. Jaar kruik, minstens.:D Moraal: retro games kennen minder evolutie qua een heleboel dingen maar toen was het wel vet. Ik ben zelf ook oud dus ik heb gelijk. Goldeneye 64 en Half-Life vind ik de beste shooters ooit gemaakt. En Super Probotector. Maar dat zijn ze niet meer, alleen nog als je er 'relatief' voorschrijft. Ik moet gaan, m'n voetenkruik is lekker warm nu en ik moet nog een ansichtkaart versturen.

0

@clandestine666 Als je oud bent zoals je zegt en dan zo een butthurt reactie plaatst kan ik niets anders dan medelijden met je hebben. LOL

0
test

Goed spel. Mijn pc kon het spel prima draaien. Alleen jammer dat de serie slechter werd bij deel 2 en 3. Ze hadden het verhaal op het eiland moeten laten en niet naar de grote stad moeten gaan. Single player is wel heel goed gedaan met lopen en schieten, stealth, nano suit, tank rijden, vliegen en mooie omgeving om te lopen

0

Aanbevolen voor jou