Crysis 2 zonder EA Online Pass | Gamer.nl

Crysis 2 zonder EA Online Pass | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Crytek heeft om twee redenen besloten van het EA Online Pa -systeem af te zien. Allereerst zegt Crytek dat het EA Online Pa -systeem nog in de kinderschoenen stond toen de besli ing moest vallen en de ontwikkelaar wilde niet dat Crysis 2 fungeerde als testobject. De tweede reden is het feit dat dit de eerste Crysis-game op de spelcomputers is en dat de studio geen barrières wil opgooien voor mensen die de multiplayer willen proberen. 

EA Online Pa

De EA Online Pa is een code die bij sommige games van uitgever Electronic Arts zit, zoals Medal of Honor en Need for Speed: Hot Pursuit. De code is eenmalig te gebruiken en is nodig om toegang te krijgen tot bepaalde online content van een game.

Doel van het Online Pa -systeem is dat Electronic Arts geld verdiend aan de tweedehands handel in games. Consumenten die een EA-game tweedehands kopen, moeten namelijk een Online Pa kopen via Xbox Live Marketplace of de PlayStation Store om toegang te krijgen tot de online content. Crytek heeft het recht af te zien van dit systeem, omdat het een partner van EA is, en geen interne studio.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou