Crysis 2 terug op Steam | Gamer.nl

Crysis 2 terug op Steam | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De titel werd vorig jaar juni van het downloadkanaal verwijderd omdat uitgever Electronic Arts het niet eens was met de voorwaarden die moederbedrijf Valve stelde. EA wenste kopers van de game zelf op de hoogte te houden over updates, patches en uitbreidingen van de game, Valve stond dit niet toe.

EA heeft Gamespot laten weten dat de game nu weer via Steam verkocht worden omdat EA hem als Maximum-editie aanbiedt; en het nu wel voldoet aan de eisen van Valve. De Maximum-editie bevat alle voor de game verschenen downloadbare content. Wie Crysis 2 aangeschaft heeft via Steam voordat het spel verwijderd werd, krijgt vijftig procent korting op de Maximum-editie. Deze actie is geldig tot 12 juni.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou