Crysis 2 speelt zich af in New York | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De setting komt voor veel gamers als een verra ing, omdat de eerste Crysis zich afspeelde op een met ijs en oerwoud bedekt eiland. Wederom zullen spelers het opnemen tegen buitenaardse aanvallers.

Omdat alleen de cover van het magazine is onthuld, zijn dit de enige nieuwe details. Meer informatie komt hoogstwaarschijnlijk wanneer het maartnummer in de Amerikaanse winkelschappen ligt.

Piraterij

De eerste Crysis kwam eind 2007 uit voor PC en baarde vooral veel opzien met de kwaliteit van de graphics. Desalniettemin was Crysis niet zo'n financieel succes als de ontwikkelaar en uitgever gehoopt hadden, doordat de game zeer vaak illegaal werd gedownload.

Ontwikkelaar Crytek heeft om deze reden besloten geen games meer exclusief voor PC uit te brengen. Crysis 2 verschijnt daarom op PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Wanneer dat zal zijn, is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou