Crysis 2 krijgt patch voor DirectX 11 en 9 | Gamer.nl

Crysis 2 krijgt patch voor DirectX 11 en 9 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wanneer Crysis 2 op DirectX 9 draait, kunnen gebruikers na deze update rekenen op realtime reflecties en verbeterde schaduwen. DirectX 11-gebruikers zullen dezelfde verbeteringen zien, maar krijgen onder andere ook verbeterde watereffecten, depth of fieldmotion blur en parallax occlusion mapping

Daarnaast kunnen ze gebruikmaken van de DirectX 11-feature hardware te ellation. Dan moeten gebruikers wel de gratis Te ellation Package downloaden. Ook komt er een pakket uit met hogeresolutie-textures. Deze wordt zowel in de DirectX 9- als in DirectX 11-versie van Crysis 2 ondersteund. Daarvoor moeten gebruikers wel een videokaart hebben met een gigabyte aan geheugen en een 64-bits besturing ysteem.

Te vroeg

Het lijkt erop dat Crytek te vroeg was met het informeren over de update, aangezien het bericht waarin de details stonden omschreven inmiddels van de website van de ontwikkelaar is verwijderd. Een gebruiker van het gameforum NeoGAF maakte echter een schermafbeelding van het bericht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou