Crysis 2 krijgt mogelijk een speciale editie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De website PlayFront wist een aantal screenshots van de speciale editie te maken, voordat deze van de Zweedse site verdween. De speciale uitvoering zou het volgende bevatten: een rugzak met het uiterlijk van een nano-suit, een Prophet-standbeeldje, een boekje met artwork, een SCAR-hologram, een item genaamd 'Waffenskin SKAR - Camouflage', toegang tot hogere ranks en unlockable items. Daarnaast wordt de disc verpakt in een steelbook-doosje.

Crysis 2 speelt zich af in New York, waar iedereen na een aanval van aliens geëvacueerd is. De speler kruipt in de huid van Alcatraz, die de Nanosuit 2 van Crynet Systems steelt. Daarop gaat Crynet Systems achter hem aan. Crysis 2 komt deze herfst uit op Xbox 360, PlayStation 3 en PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou